Kraj jedne ere: Jessica (Girls’ Generation) napustila SM Entertainment!

Jessica-Jung-Wallpaper-1280x800

Nakon što je napustila možda i najpopularniju K-pop grupu Girls’ Generation, Jessica je odlučila i da raskine saradnju sa muzičkom kućom SM Entertainment gde je provela veliki deo svoje karijere.

“Nakon razgovora sa SM Entertainmentom, odlučili smo da raskinemo ugovor i da pođemo svako na svoju stranu”, piše u izjavi koju je Jessicin predstavnik predao medijima. Pevačica se inače kasnije i sama oglasila rečima: “Pozdrav od Jessice Jung. Samo potvrđujem da smo se SM i ja rastali. Čuvaću u srcu godine koje smo proveli zajedno i želim im sve najbolje. Mojim fanovima se zahvaljujem za svu podršku i ljubav. Radiću naporno na onome što isčekujete – budite u pripravnosti za novo poglavlje”. Jessica je Girls’ Generation napustila prošle godine a od tad se bacila u dizajnerske vode.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS na Grammy nagradama: Novi album stiže uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.