Uskoro im ističe ugovor sa agencijom: Kpop grupa DIA se sprema da izda poslednji album u avgustu!

DIA se vraća sa novim albumom u avgustu! Edaily je 11. maja izvestio da se DIA sprema da izda poslednji album u avgustu pre nego što im istekne ugovor sa njihovom agencijom PocketDol Studio. Izveštaji navode da će članice ići svojim odvojenim stazama nakon što završe promocije albuma kao cela grupa.

U odgovoru na izveštaj, predstavnik agencije DIA je izjavio: „O tačnim detaljima se još uvek raspravlja.” Što se tiče preostalog perioda ekskluzivnih ugovora članica, oni su izjavili: „Još uvek ima vremena. Teško je reći da li će avgustovski album biti poslednji album.” Ovo će biti prvi povratak grupe za otprilike dve godine i dva meseca od njihovog šestog mini albuma „Flower 4 Seasons“ u junu 2020.

DIA je debitovala u septembru 2015. kao sedmočlana grupa i pretrpela je razne promene. Grupu trenutno čini šest članica: Eunice, Ki Huihyeon, Jung Chaeyeon, Yebin, Eunchae i Jueun. Od svog debija, DIA je objavila brojne popularne pesme uključujući “Somehow,” “On The Road,” “Mr. Potter,” “Will You Go Out With Me,” “Can’t Stop,” “WooWoo,” “WOOWA,” “Hug U” i mnoge druge.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Solar (Mamamoo) pokazuje svoju novu stranu u intrigantnom tizeru za predstojeći solo album '容: FACE'!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.