Konačno znamo kad se vraća BLACKPINK!

Nakon bezbroj odlaganja od kojih se poslednji desio u februaru, BLACKPINK definitivno se vraća! Naime, kako prenosi pouzdani Soompi, devojke će se vratiti na scenu tokom poslednjih dana proleća, odnosno sredinom juna. Tu informaciju kasnije je potvrdila i njihova izdavačka kuća, YG Entertainment.

Sve je počelo nakon što je Starnews danas objavio kako su devojke završile snimanje novog albuma, a da sad prestoji pravljenje rasporeda kako bi one snimile i prvi muzički spot tokom maja. Odgovarajući na to, YG Entertainment je saopštio, “BLACKPINK se vraćaju u junu. Jednom kad finalni datum bude potvrđen, mi ćemo podeliti tu vest prvo sa fanovima. Hvala vam.” Uopšte ne čudo što je kompanija jedva dočekala da se oglasi, jer im fanovi dišu za vratom već pola godine! Naime, poslednja stvar koju su devojke objavile bio je mini album “Kill This Love” koji se pojavio u aprilu 2019. godine.

Ova agencija često je optuživana da ne vodi računa o devojkama i da ne ume da iskoristi njihovu enormnu popularnost. Kritike su upućivane i na račun toga što je samo jedna od njih dobila svoj solo projekat, dok za ostale takvo obećanje nije ispunjeno. Nakon one vesti i informacije da su one snimile i pesmu sa Lady Gagom, čini se da će BLINKS kao fandom ipak pronaći još malo strpljenja! Sa druge strane, niko ne zna šta će se dešavati sa živim nastupima, s obzirom da korona virus teško da će napuštati svet u toku ove godine, što isključuje mogućčnost velikih okupljanja.

Pročitajte još  Ludnica na američkoj top listi: Rekord BTS, tata Miley Cyrus prvi na listi!

Koliko je suludo interesovanje za devojke najbolje pokazuje to što je Jennie svojim nedavnim Instagram Live videom umalo oborila rekord gledanosti! Naime, u tih šest minuta nju je gledalo preko 277 hiljada ljudi, iako fandom uopšte nije dobio obaveštenje da se to dešava! Da je to bio slučaj, rekord koji drži Drake sa 310 hiljada gledalaca pao bi bez problema!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Konačno znamo kad se vraća BLACKPINK!

  1. pored solo projekata, nemaju full album a ove godine ce biti cetiri godine otkako su grupa tako da..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.