Konačno znamo kad izlazi četvrta sezona “Stranger Things!”

Čini se kao da je čitava večnost prošla od završetka prethodne sezone serije “Stranger Things”, a nova kao da se beskrajno odlaže! Ipak, novi trejler otkriva nam da nova sezona dolazi, mada se verovatno nećete obradovati kad saznate da je do njenog pojavljivanja ostalo još dosta!

Kako je Netflix objavio, četvrta sezona biće objavljena tokom 2022. godine! Novi trejler postavlja više pitanja nego što daje odgovora. Inače, jedna od glavnih zvezda serije, David Harbour kaže da je većina četvrte sezone snimljena, ali da je ostalo još posla. “Ja iskreno ne znam da će biti pete sezone, niti da je Netflix uopšte doneo odluku na tu temu”, zaključuje on.

Ono što će nama biti posebno zanimljivo jeste što u četvrtoj sezoni glumi i naš Nikola Đuričko, a po svemu sudeći, u pitanju je prilično značajna uloga! To je samo jedan razlog da sa nestrpljenjem očekujemo novu sezonu, iako se svi nadamo da ona neće biti i poslednja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Stranger Things

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sara nam šalje kviz o seriji "Stranger Things"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.