Konačno zaslužena titula: Blackpink imaju najviše pretplatnika na YouTubeu!

Grupa Blackpink važi za jednu od najvećih i najpopularnijih na svetu zajedno sa takođe K-Pop grupom BTS. Između njih je čak bila i mrtva trka na ovogodišjoj dodeli MTV VMA nagrada zato što su bili nominovani za istu kategoriju najbolje K-Pop pesme. BTS je ovde odneo pobedu, ali zato su Blackpink sada zvanično YouTube profil sa najviše pretplatnika!

YouTube je na svom Twitter profilu u subotu objavio da je profil Blackpinka dostigao čak 65.5 miliona pretplatnika širom sveta i time su devojke postale broj jedan za njihovu muzičku platformu. Pre njih ovaj rekord držao je Justin Bieber koji trenutno ima 65.1 milion pretplatnika.

”Ovo je neverovatno. Neverovatan trenutak koji su nam podarili naši dragi BLINKS. Želimo da posvetimo ovu čast svim našim fanovima širom sveta koji su nas voleli i podržavali sve ovo vreme. Natstavićemo da pružamo pozitivu i dobru energiju kroz naše spotove i muziku.” rekle su presrećne članice.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rosé

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Novi intervjuu: Rosé (BLACKPINK) govorila o tome kako će ponovo moći da nastupa na sceni i svojim obradama pesama na jutjubu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.