Konačno: Tini otkrila sa kim snima duet ali nije u pitanju Camila Cabello!

Prethodnih nedelja Martina Stoessel je najavljivala da sprema jedan veliki duet a prethodnih dana prenela se priča da je u pitanju saradnja sa Camilom Cabello. Ipak, ona nam sad otkriva da je u pitanju Nacho, polovina uspešnog dueta Chino & Nacho koji iza sebe imaju i jednu Gremi nagradu!

Martina je tako u ponedeljak objavila tvit u kome to potvrđuje a Nacho je par sati kasnije u jednom intervjuu otkrio i par detalja, rekavši da ne samo da su oni snimili pesmu već i da stiže i spot koji će se snimiti ove nedelje! “Ovo je veoma dobra pesma. Nisam puno znao o Tini jer se bavimo različitim stilovima muzike, priznaje Nacho. “Međutim, kad su mi pokazali pesmu, jako mi se svideo njen glas, svidela mi se pesma i svidelo mi se kako je ona peva. Ja sam na to samo dodao malo sebe.”

Nacho je iz Venecuele, ima 34 godine i odnedavno je solista pošto je odlučio da se raziđe sa Chinom, navodeći da se njihovi muzički stilovi isuviše razlikuju. Zbog toga, ovo je odlična prilika da oboje dobiju na popularnosti u Južnoj Americi pošto će pesma sigurno biti na španskom jeziku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šest veličanstvenih: Upoznajte glavne ženske likove u "Tini" filmu!

11 thoughts on “Konačno: Tini otkrila sa kim snima duet ali nije u pitanju Camila Cabello!

    1. Nikad nisi cula ni jednu pesmu od njega i Chino-a?Imaju pesmu sa Daddy Jankee-om pa poslusaj,za njega si sigurno cula.

    2. Pa slabo se pominje, ali ima više pratioca na insta i od Tini i od Karol.

  1. Šteta sto nije Camila,bas bi voljela da je snimila pjesmu sa nekim zenskim izvodjacem?Ali jedva cekam spot sa Nachom ??????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.