Konačno: “Tini” album stigao u Famoza CD Shop kao i “Dangerous Woman” i “Revival”!

pjimage

Znamo da je bilo potrebno više vremena nego što smo to predviđali, ali trenutno najtraženiji albumi “Tini”, “Dangerous Woman” i “Revival” konačno su došli u Srbiju i od danas su dostupni u našem Famoza Music Shopu!

“Tini” album po treći put stižu u Srbiju a nakon što su se prethodna dva tiraža rasprodala što su fantastične vesti, naročito u danima kad Martina planira promotivnu turneju po Evropi! Cena ovog albuma je kao što je i bila do sad, 1999 dianra! “Dangerous Woman” i “Revival” su na insistiranje Famoze konačno stigli u našu zemlju. Selenin album košta 1599 dinara a Arianin je 1799 dinara!

Već za petak najavljujemo još šest novih CD-ova u našoj ponudi od kojih se neki nikad nisu prodavali u Srbiji! Naravno, i posle toga veliki broj naslova koji vas interesuje i dalje će nedostajati ali borićemo se da i njih nabavimo tokom ove jeseni. Link naše prodavnice je ovde!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Jorge Blanco je fenomenalan vodič!

12 thoughts on “Konačno: “Tini” album stigao u Famoza CD Shop kao i “Dangerous Woman” i “Revival”!

  1. Famozo nadam se da cete procitati moj komentar i da cete na njega odgovoriti.Ima li sanse da se cd i album od TINI!!!Proaje u Hrvatskoj ili Bosni

  2. Famozo nadam se da cete procitati moj komentar a i da cete odgovoriti na njega.Ima li sanse da se cd ili album TINI prodaje u Hrvatskoj ili Bosni.Hval unaprijed

  3. Supeer,ali nazalost necu mocikupiti zivim u BiH.Hoce li biti TINI CD-a u BiH? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.