Konačno snimljeni zajedno: Novi dečko posetio Taylor Swift u njenom Nešvilu!

Taylor Swift mesecima je uspešno krila da ima novog dečka ali budno oko paparaca uspelo je da ih snimi tokom ovog vikenda kad glumac Joe Alwyn došao da je poseti u Nešvilu, gradu u koji se doselila pre mnogo godina kako bi lakše izgradila svoju muzičku karijeru.

Fotke koje vidite očigledno su snimljene sa velike udaljenosti ali pokazuju Taylor koja je očigledno odlično raspoložena dok obije uživaju u jutarnjoj kafi na balkonu. Interesantno, njih dvoje viđeni su u Londonu samo dva dana ranije, pa je to još jedna potvrda da se zaista trude da budu zajedno koliko god mogu!

Taylor ima i dodatni razlog zašto se krije od medija – već mesecima naporno radi na svojoj novoj muzici i trudi se da je u tome ništa ne ometa! Ona se samo povremeno oglasi preko Instagrama ili na neki drugi način kakon bi podržala svoje Swiftieje ili promovisala muziku svojih prijatelja!

Taylor and Joe Alwyn in Nashville today!!

A post shared by Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift nedelja na Famozi: Specijalno izdanje "Reputationa" za samo 2199 dinara, "Red" za 1499!

2 thoughts on “Konačno snimljeni zajedno: Novi dečko posetio Taylor Swift u njenom Nešvilu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.