Konačno: Selena Gomez se vratila na Instagram, poslala divnu poruku svom fandomu!

Sve od 24. septembra, Selena Gomez nije bila aktivna na Instagramu, što se poklopilo sa njenim odlaskom na jednu kliniku usled novih problema koji joj zadaje bolest lupus. Ipak, mlada megazvezda lagano se vraća normalnom životu, pa se protekle noći obratila svom velikom fandomu ohrabrujućim rečima!

Selenita je tako objavila nekoliko svojih slatkih crno-belih fotkica, a uz njih je napisala, “Već neko vreme niste čuli ništa od mene, ali želim da svima poželim srećnu Novu godinu i da vam se zahvalim na ljubavi i podršci. “Prošla godina je definitivno bila godina ogledanja, izazova i odrastanja. Uvek su ti izazovi ono što vam pokaže ko ste i šta se u stanju da prevaziđete. Verujte mi, nije lako, ali ja sam ponosna na to kakva sam osoba postala i radujem se godini koja je ispred. Sve vas volim.”

Selena nije pričala o svom zdravstvenom stanju, ali sve informacije govore da je ona bolje. Pevačica ni kad je zdrava ne voli puno da koristi društvene mreže pa navodi kako vrlo često briše Instagram aplikaciju sa svog telefona. Ipak, za ovu sliku koja ima već preko šest miliona lajkova, postoji mogućnost ostavljanja komentara.

Pročitajte još  Famoza music chart #187 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Konačno: Selena Gomez se vratila na Instagram, poslala divnu poruku svom fandomu!

  1. Drago mi je da se vratila i da je dobro!❤ Nadam se da će sve biti kao i prije!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.