Konačno: Jorge Blanco 20. jula predstavlja novi singl, snimio i spot!

Jorge Blanco je nedavno obećao da će za par dana predstaviti svoju novu pesmu, a sad znamo da je u pitanju numeru “Si Te Tuviera”, (Da sam te imao) koja će svoju premijeru imati 20. jula!

Ova numera će se naći na Jorgoeovom prvom, još neimenovanom albumu koji se spreman već godinama, a urađen je već i spot, s tim što ne znamo hoće li se i on pojaviti na dan premijere numere. Sam Jorge ne otkriva više od toga, ali zato na njegovom Instagramu možemo poslušati delić pesme koja zvuči vrlo moderno i kombinuje pop i r&b zvuk!

Jorge i dalje planira da krajem godine ide na turneju, ali u ovom momentu su nam ruke nažalost vezane. Zbog duge neaktivnosti, Jorge je dosta izgubio na popularnosti, a Famoza se svim silama trudi da dođe do njegovog tima i pokuša da uradi nešto u vezi njegove promocije u regionu.

#STT Si Te Tuviera 20 de Julio!! July 20th!!

A post shared by Jorge Blanco (@jorgeblanco) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Mechi, Tini i Jorge o "Tini" filmu: Bilo je ludo, ovo je savršen kraj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.