Konačno: Devojka koja je Seleni Gomez dala bubreg ponovo u kontaktu s njom!

Možete li i da zamislite da je neko u vašem životu dovoljno vezan za vas da vam da svoj bubreg ako je to potrebno? Po ovoj logici, Selena Gomez bi trebalo da bude jako vezana za svoju nekadašnju najbolju drugaricu Franciu Raisu koja je upravo to učinila za nju, ali njih dve su, na veliko iznenađenje, jednostavno prekinule kontakt. Čini se da se stvari sada ipak popravljaju!

Selena i Francia su navodno prekinule kontakt jer Selena nije poslušala Franciu kad su u pitanju mnoge životne navike kojih je Sel nakon transplantacije trebalo da se pridržava, ali izgleda da su se emocije probudile ponovo kada je Francia videla Seleninu fotku sa sestrom na premijeri “Frozen 2”!

“O bože, moje srce” napisala je Francia u komentarima ispod fotke, uz emodžije koji govore kako se Francia raznežila videvši fotku – Selena i ona svakako će uvek biti povezane šta god da se desi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sel Go slavi Biebsov Grammy: Jako sam srećna zbog njega! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.