Konačno: Demi Lovato pokazala da joj je još uvek stalo do Selene Gomez!



Najveći broj Lovatica i Selenatora jako je voleo prijateljstvo između Selene Gomez i Demi Lovato koje naglo prekinuto pre dosta godina. Od tad, dve devojke samo povremeno pokazuju da nisu totalno zaboravile jedna na drugu a novi potez svima uliva nadu da će doći do približavanja!

Sve je počelo kad je nedavno Selena stavila Demikinu novu pesmu na svoju listu omiljenih numera za ovo leto a Demi je zatim lajkovala status jednog Lovatica koji joj je to pokazao. Sad se desilo nešto još konkretnije, s obzirom da je Demi konačno zapratila Selenu na Twitteru i to neka dva dana nakon što je Sel počela da prati nju!

Nekako se čini da je Selena ta koja mora da preuzme inicijativu jer je Demi obično ta koja pozitivno reaguje i uzvrati istom merom! Demi je već dosta davno govorila za medije o tome kako ne želi da se druži sa Selenom jer su njih dve veoma različite ali kasnije se pokajala zbog svoih reči, poručivši da različitost nije razlog da odbacimo nekog. Međutim, njihovi odnosi i dalje su prilično hladni pa ih ne viđamo čak ni na muzičkim ceremonijama, čak i kad su obe nominovane.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato objasnila zašto ne želi Selenu i Wilmera u svom životu: Toksični su!

5 thoughts on “Konačno: Demi Lovato pokazala da joj je još uvek stalo do Selene Gomez!

  1. Zaboravili ste na stavite kako je Demi tvitovala da joj se svođa Selenina pesma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.