Komičarka tek sa 40 godina shvatila da sunce i mesec nisu isto!

Izgleda da astronomija Chelsei Hanlder nije baš jaka strana. Naime, nakon što se pojavila u emisiji Jimmya Fallona, ova komičarka je šokirala ne samo fanove, već i voditelja jednom izjavom koja će dugo ostati upamćena!

„Do svoje 40 godina nisam znala da sunce i mesec nisu ista stvar”, rekla je, a Jimmy joj je u neverici odgovorio: „Teško mi je da poverujem u ovo, o čemu pričaš?“ Zatim je komičarka dodala: „I mene je to šokiralo.“ Takođe, prisetila se da su je prozivali zbog toka tokom putovanja u Arfiku. „Bili smo na safariju“, rekla je. „Moja sestra i ja smo jahale slona i bio je čovek koji je jahao slona iza nas, jer ne znamo kako da ga jašemo. A moja starija sestra Simone je pogledala u nebo i rekla: ‘Chelsea, Chelsea, pogledaj gore. Nije često da vidiš sunce i mesec u isto vreme.'“

“Rekla sam: ‘Čekaj. Ali oni su uvek zajedno.’ I čim sam to izjavila, ona se okrenula i dobacila: ‘Šta si rekla?’” Chelsea je potom navela da je znala da je ono što je rekla pogrešno i da je „samo pokušala da to prećuti“. Međutim, njena sestra je zahtevala objašnjenje. “Rekla je: ‘Ne. Treba da mi kažeš šta misliš da se dešava između sunca i meseca’, a ja sam joj rekla, ‘iskreno, samo sam pretpostavila kada je sunce zašlo, da je ponovo iskočilo kao mesec.’”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.