Koliko stvari ona krije? Kylie Jenner pokazala dijamantski prsten na ruci, sumnja se da je verena!

Kylie Jenner ili želi ili je primorana da bude tajanstvena tokom ovih meseci kada je u pitanju njen život – ne samo trudnoća, jer sada fanovi sumnjaju da je sakrila još nešto!

Naime, ona je suptilno na Snapchatu jako dugo ostavljala zanimljive fotografije i videe koji su uspevali da podgreju tračeve o njenoj trudnoći i tačno je znala šta će privući pažnju, pa ni sada nije slučajno postavila fotografiju kako vozi, a na ruci joj je ogroman dijamantski prsten koji ranije niko nije video!

Od ove slike su po društvenim mrežama krenule priče da je Travis Scott, koji je navodno otac deteta, odlučio da napravi veliki korak i zaprosi svoju devojku pre rođenja deteta, iako ovo može da znači i da se Kylie samo dopao prsten pa ga je kupila. Šta god bilo istina, Kylie može da nastavi da uživa u novim tračevima dok ne izađe u javnost da potvrdi ili demantuje sve a to se mora desiti uskoro!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Optužbe: Kylie Jenner godinama na teškim drogama!

2 thoughts on “Koliko stvari ona krije? Kylie Jenner pokazala dijamantski prsten na ruci, sumnja se da je verena!

  1. Pa i ja sada da stavim prsten na ruku,je li ce ispasti da sam vjerene?Dajte molim vas.Ja ne vjerujem da je trudna jer sve bi djevojke uradile da bi dobile vise slave i da bi se pisalo svaki dan o njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.