Koliko je stvarno bogata Selena Gomez?

Selena Gomez spada među najpopularnije mlade zvezde sveta, što joj daje i poprilične mogućnosti da sarađuje sa velikim i prestižnim brendovima poput Coacha ili Pume, a samim tim i da ostavi i veliku zaradu i raskošan život koji imaju i druge veće ili manje zvezde planete, međutim glavno pitanje koje se postavlja u ovom trenutku jeste koliko bogatstvo zapravo ima Selena?!

Naime, Selenina imovina je sredinom 2018. godine vredela oko 60 miliona dolara, a zahvaljujući kampanjama za Coach i Pumu, prodaji albuma i singlova, filmskim ulogama, pevačicina imovina se povećala za čitavih 15 miliona u periodu od godinu dana, što znači da je Selena “teška” čitavih 75 miliona dolara! Kako što već znamo, Selena je u periodu pet godina glumila u Disneyjevoj seriji “Wizards Of Waverly Place”, odnosno snimljeno je 106 epizoda koje su emitovane, a glumica je za svaku epizodu dobila 30 hiljada dolara, a ima i potpisan ugovor sa Pumom na dve godine vredan 30 miliona dolara.

Kada smo kod nekretnina koje su u Seleninom vlasništvu, tu su ogromna kuća u Kalabasu vredna skoro 3.7 miliona, a ne treba izostaviti da je jednom pokušala da je proda po daleko većoj ceni, odnosno u vrednosti od skoro 4.5 miliona, međutim bezuspešno, jer joj je vrednost znatno pala. Sel je potrošila i nepoznatu sumu novca kako bi kupila kuću u Teksasu 2015. godine, a dve godine kasnije, glumica i pevačica je nabavila je novu kuću u Kaliforniji za skromnih 2.3 miliona, koju je prošle godine oglasila na prodaju za 2.8 miliona.

Pročitajte još  Demi Lovato: Selena je mnogo talentovanija od mene, ima mnogo bolji glas!

Kako je Selena bila najpraćenija ženska osoba na Instagramu sa svojih 145 miliona pratilaca, za svaki post u kome je promovisala kampanju neke kompanije dobijala je i do 3.5 miliona dolara po objavi, od čega samo od Pume i Coacha dobija između 10 i 15 miliona na godišnjem nivou za promocije i sve ovo je svrstava među 100 najplaćenijih slavnih ličnosti na planeti! Ipak, ne treba izostaviti detalj da pevačica već jako dugo nije objavila novi album, za koji kaže da će izaći “uskoro”, kao i to da već nekoliko godina nije bila na svetskoj turneji, od kojih je morala da prekine “Revival” turneju zbog teške bolesti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Šok: Selena Gomez obrisala svoju najlajkovaniju sliku sa Instagrama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.