Koji si lik iz Harryja Pottera? Jelena nam šalje svoj test ličnosti!

wall_29

“Zdravo, Famozo! Ovo je moj test ličnosti iz poznatog filma “Harry Potter”. Napravila sam ga da bi se svi malo zabavili! Odgovorite na 11 pitanja i otkrijte koji lik vam je najviše sličan! Meni je ispao Harry! :)”, napisala nam je naša čitateljka Jelena.

Mi dodajemo da je ovo prvi test ličnosti koji smo dobili od vas a s obzirom da znamo koliko za njih treba truda da se urade dobro, savetujemo da prođete kroz njega.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Suzana nam šalje kviz o Predskazivačici iz "Harry Pottera"!

15 thoughts on “Koji si lik iz Harryja Pottera? Jelena nam šalje svoj test ličnosti!

 1. Ti si … Neville!
  U svom si svetu! Jako često maštaš i zamišljaš idealan svet za sebe… Pravi si pospanko! Ali ipak, u nekim situacijama ostavljaš mnoge bez reči! Kada je skroz neočekivano, ti pokažeš svoju hrabrost i svi se oduševe… iako možda ne uspeš baš svaki put i da ih izvučeš iz nevolje.
  Haha, pa uglavnom je ovo tacno. 😀

 2. Ti si… Harry Potter!
  Da, ti si definitivno Harry! Jesi hrabar, ali ne koliko i dobrodušan! Bez obzira koliko ja cena, i koliko je opasno, ti ćeš se upustiti u avanturu da bi izvukao pravdu i pomogao nekom! 😀 ps otprilike je tako:'D

 3. Ti si … Argus Filch!
  Često si mrzovoljan i ništa ti ne odgovara! Sumnjičav si na svakoga, a veruješ samo svom jednom i jedinom prijatelju, ljubimcu!Pokušaj malo više da uživaš u životu i veruješ ljudima!
  ISTINA =)

 4. Ti si… Harry Potter!
  Da, ti si definitivno Harry! Jesi hrabar, ali ne koliko i dobrodušan! Bez obzira koliko ja cena, i koliko je opasno, ti ćeš se upustiti u avanturu da bi izvukao pravdu i pomogao nekom!

 5. Lijep kviz☺ Ja sam Hagrid.Previše voliš prijatelje dobra si osoba.Lijepo😊😊😊😊.Volim svoje prijatelje.

 6. Ti si … Ron!
  Izgleda da se plašiš mnogih stvari i da ti nikada nije svejedno! Radije bi se vratio u topli dom, nego krenuo na neko neizvesno putovanje. Ali ipak, ukoliko su prijatelji u pitanju, ne bi želeo da ostaneš sam, pa ćeš im uvek biti podrška!

 7. Ja sam Neville daa to je tako tačno, on mi je jedan od omiljenih likova i po meni jedan od najhrabrijih grifindoraca!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.