Koje slike na Famoza Instagramu su vam se najviše dopale u 2019. godini?

Koje slike na Famoza Instagramu su vam se najviše dopale u 2019. godini?

Instagram je definitivno bio najdominantnija društvena mreža u 2018. godini, a to smo mi i mi osetila na Famozi! Nama ste pomogli da pređemo 10.000 pratilaca i time dobijemo mogućnost da vam postavljam linkove na naš Instagram story, a svakako i da dobijemo veću pažnju mladih zvezda, ali i podršku lokalnih medija. Evo i devet fotki kojima ste vi dali najviše lajkova!

Naravno da sve ne može da prođe bez Marcusa i Martinusa – video koji su momci snimili za Famozu povodom izlaska pesme Invited imao je preko 8600 pregleda!

View this post on Instagram

Prelepo MMeri 😍 #marcusandmartinus

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Naša fotka sa prvog velikog okupljanja MMera došla je i na Instagram story Marcusa i Martinusa, a sakupila je preko 3800 lajkova!

Skoro 3900 lajkova dobila je naša objava da su MMeri izabrani za fandom koji je najviše porastao u 2018. godini!

I Arianatori su nam pokazali koliko vole svoju ljubimicu, a nama je to pomoglo da vršimo dodatni pritisak na organizatore da je dovedu na “Sweetener” turneji. Nažalost, tako nešto nije bilo moguće, ali činjenica da ovoliko volite Ari samo nas motivišemo da nastavimo da se borimo!

Iako je jedna od poslednjih objava u 2018. godini, proglašenje MMera za najbolji fandom godine brzo je sakupilo više od 4000 lajkova!

View this post on Instagram

Želite li novi koncert Marcusa i Martinusa u regionu čim se ukaže prva prilika za to? Famoza u subotu 29. septembra ima razgovor sa najvećim organizatorom koncerata na prostoru Srbije, Hrvatske i Slovenije, kao i jedinim organizatorom koncerata u BiH. Ukoliko želite ovaj koncert lajkujte sliku! Mi ćemo lajkove za ovu i druge zvezde čije ćemo slike objavljivati narednih dana pokazati organizatorima kao još jedan način da se uvere koliko vas ima! Naravno, slike koje objavimo ranije verovatno će sakupiti više lajkova od onih koje objavimo kasnije, ali skrenućemo pažnju organizatoru kad je koja fotka postavljena. Pomozite nam da ova akcija uspe – sa Famozom do zvezda! #marcusandmartinus

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Slična objava o Marcusu i Martinusu prešla je 4000 lajkova, a kao što znate, organizator je obećao da će njih dvojica sigurno dobiti poziv i za svoju sledeću turneju!

Dolazak M&M u Zagreb i fotka sa Nikom Ilčić zaslužila je preko 4700 vaših lajkova!

Fotka kojom smo se oprostili od MM za 2018. godinu zaslužila je skoro 4800 vaših lajkova i druga je najlajkovanija naša objava u 2018. godini!

BTS Army možda nije uspeo da pobedi u niti jednoj Famoza Fandom Awards kategoriji, ali zato imaju najlajkovaniju sliku u 2018. godini! Sa skoro 5000 lajkova oni su nam pokazali koliko su brojni, a kao što smo vam preneli, organizator je obećao da će ih sigurno pozvati kad oni budu najavili svoju naredne evropsku turneju!

Pročitajte još  Spremni da obnove vezu? Ariana Grande i Big Sean viđeni zajedno!

Famoza vam se još jednom zahvaljuje na svoj podršci u 2018. godini i obećavamo da ćemo ostati aktivni na Instagramu – samo u 2018. objavili smo više hiljada vaših akcija na storyju i odgovorili na barem 15.000 pitanja!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Koje slike na Famoza Instagramu su vam se najviše dopale u 2019. godini?

  1. 💕💞Ova godina je za nas sve bila divna! Naravno, to je sve zahvaljujući vama i našem trudu, to najviše dokazuje što su 2 od 9 najpopularnije slike Marcusa i Martinusa baš iz Srbije. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.