Koje nam zvezde dolaze: Evo šta se dešava nakon završetka Famoza koncertne ankete!

concert-audience

Famoza koncertna anketa po svemu je istorijska. Preko 21.000 vaših glasova čini je već najuspešnijom anketom ovog tipa ikad a glasanje traje sve do 17. avgusta, što znači da će se ta brojka još značajno povećati. Iako do toga ima dosta, mi ćemo pokušavati da vam objasnimo šta će se dešavati nakon njenog kraja.

1. Glasanje dakle traje do 18. avgusta u 12.30h. U tom momentu, ono automatski prestaje, nakon tačno 10 dana, pa ćemo na uvid imati ukupne rezultate koje ćemo zatim i objaviti na sajtu u okviru posebne vesti.

2. Nakon toga, kompletan izveštaj po dogovoru šalje se koncertnom organizatoru.

3. Sledeći korak koji sledi jeste naše zakazivanje razgovora s organizatorom gde ćemo čuti njegovo mišljenje o anketi a nadamo se, dobićemo i još neke informacije o tome šta možemo očekivati u narednom periodu. Kaoš što smo obećali, sve što saznamo prenećemo vama!

Justin-Bieber-Singing
Justin Bieber jedan od najskupljih muzičara sveta. Zbog toga, naši Belieberi uz Directionere imaju najveći pritisak da sakupe što više glasova.

Na kraju, ono što vas sve zanima jeste koji će izvođači biti pozvani. Kao što smo već objasnili, što je zvezda skuplja, to je potrebno da ima više glasova, odnosno da više popuni kapacitet prostora gde bi se koncert održavao. To znači da najteži zadatak imaju Belieberi, Swiftieji i Directioneri čije su zvezde najskuplje na svetu, dok je malo lakše Arianatorima, Lovaticsima ili Selenatorima čije zvezde jesu skupe, ali ipak koštaju znatno manje. Upravo zato je jako važno da ne gledate na kojoj poziciji su vaše zvezde već samo maksimalno da se trudite da sakupite što više (pravih!) glasova za njih. Glas za R5 ere, Selenatore ili Biebsa vrede različito upravo jer su cene ovih izvođača drastično drugačije.

Takođe, vodite računa da ovo glasanje ne dovodi bilo kog izvođača već samo pomaže organizatoru da odluči koga od njih da pozove, tj. da pokuša da ih dovede. Kao što smo već pričali, mnogo toga zavisi kad će koji muzičari krenuti na turneju. Recimo, sva je prilika da je će Selena i Biebs među prvima na turneju jer su im albumi praktično gotovi, baš kao i u slučaju One Directiona. Sa druge strane, Ariana Grande pre samo par meseci je bila u Evropi pa je sigurno da ona neće doći u tako kratkom roku iako je takođe najavila novi album.

Z100's Jingle Ball 2013 Presented by Aeropostale - Show
Ariana Grande mnogo je jeftinija od Biebsa ali i dalje bi zahtevala barem 10.000 ljudi na svom koncertu da bi on bio isplativ.

Još jednom da napomenemo, organizacija ovakvih koncerata na našim prostorima veoma je težak posao. Do pre samo nekoliko godina govoreno nam je da je to nemoguće a onda zajedno s vama došli do toga da nam se prvo govori kako je to teško moguće da bismo sad došli do „nije lako, ali vredi pokušati.“ Stvari se menjaju nabolje – da ne verujemo kako je samo pitanje kad će nam neka zvezda doći, Famoza portal ne bio ni bio osnovan!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Koje nam zvezde dolaze: Evo šta se dešava nakon završetka Famoza koncertne ankete!

  1. Tinisti iz SRB,BIH,HRVATSKE,MAKEDONIJE I MZD IZ MADJARSKE BI DOSLI NA TININ KONCERT U BG-u!

    AJDE DA OD NOVEMBRA KRENEMO DA ZOVEMO TINI LIVE ORGANIZATORE !!

    MORAMO DA JE DOVEDEMO.MOLIM VAS!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.