Kod Jamesa Cordena: Prvo TV pojavljivanje Ariane Grande nakon venčanja!

Nakon što je Ariana Grande potvrdila naše sumnje i izbacila u prodaju svoj novi parfem ‘God is a Woman’ ona se sada i prvi put pojavljuje na televiziji nakon svog venčanja! Ari se u utorak pridružila Jamesu Cordenu u njegovoj ‘The Late Late Show’ emisiji kako bi zajedno proslavili popuštanje epidemioloških mera u Njujorku i Kaliforniji. Zvuči zabavno!

Ariana je nosila preslatku žutu Versace haljinu kada se pojavila u emisiji Jamesa Cordena u utorak. Zajedno za Jamesom Ari je snimila mjuzikl ‘No Lockdowns Anymore’ što je bila parodija na pesmu od Hairspraya ‘Good Morning Baltimore’, a u spotu je učestvovala i zvezda Brodvejskog mjuzikla Marissa Jaret Winokur.

Ari je pred početak snimanja objavila par fotografija za svoje Instagram pratioce gde smo mogli da vidimo deo iza kulisa. Njen outfit je bio inspirisan šezdesetim kao i odeća koju je nosila u svom ‘Positions’ spotu prošle godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Ari licem u lice sa novinarima, ne demantuje da joj je Mac Miller novi dečko!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.