Kobe Bryant sahranjen sa svojom ćerkom

Ovih dana još uvek se mnogo priča o smrti Kobyja Bryanta, njegove ćerke Gianne Bryant ali i još sedam osoba koje su takođe nastradale u helikopterskoj nesreći pre dve nedelje. Dok se mediji bave okolnostima tragedije, slavni košarkaš i njegova ćerka sahranjeni su daleko od očiju javnosti.

Kako piše E! News, na ceremoniji su bili prisutni samo članovi familije i bliski prijatelji, ali ne i zvezde koje su mu odale počast. Najavljeno je i da će za sve poštovaoce Kobyja biti organizovan poseban događaj, 24. februara. Vanessa Bryant, Kobyja supruga i mama nastradale Gianne oglasila se na Instagramu, pokušavši da objasni šta oseća. “Teško mi je da svoja osećanja pretočim u reči”, kaže ona. “Moj mozak odbija da prihvati da Kobea i Gigi više nema. Ne mogu da prihvatim obe stvari u isto vreme. Kad pokušam da shvatim da Kobea nema, moje telo odbija pomisao da mi se Gigi više nikad neće vratiti. Osećaj je skroz pogrešan. Tako sam ljuta, život je tek bio pred njom. Onda sam shvatila da moram biti jaka zbog moje preostale tri ćerke. Znam da je ovo što osećam normalno. Molim se za sve žrtve tragedije.”

Mediji u međuvremenu nastavljaju da iznose nove informacije u vezi tragedije, ali za sad se i dalje tvrdi da je letilica bilo u potpunosti ispravna, i da je u pitanju greška pilota koji je usled slabe vidljivosti pogrešno procenio visinu brda. Kako se navodi, da je helikopter bio na samo 10 metara većoj visini, tragedija bi bila izbegnuta. Kako se navodi, isti pilot je dan ranije leteo na istoj liniji, ali tad je išao malo drugačijim putem koji je dosta sigurniji jer izbegava preletanje brda. Rezultati istrage biće poznati tek do kraja sledeće godine, ali nije za očekivati neka drastična otkrića, već samo da se do detalja razradi šta se tačno dešavalo u svakom momentu, od početka leta pa do tragedije.

Pročitajte još  Novi detalji tragedije, a Nole, Tay, Selena, Kylie se opraštaju od Kobea Bryanta

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kobe Bryan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.