Imamo pobednike: Ko sve snima videe za Marcusa i Martinusa?

U nedelju u podne završeno je jedinstveno takmičenje koje smo organizovali u saradnji sa Marcusom i Martinusom, a već smo odabrali i pobednike! Kao što smo najavili, cilj je bio da troje MMera dobiju priliku da snime video u kome postavljaju pitanje za Marcusa i Martinusa, a momci će im odgovoriti na isti način!

Svako od vas imao je pravo da sa maksimalnog jednog svog profila postavi maksimalno dva pitanja, i na sreću, najveći deo vas držao se tih pravila. Famoza je u nedelju pogledala preko 1000 vaših pitanja i onda na jedvite jade odabrala tri najbolja! Nama je jasno da su mnogi ovo videli kao savršenu priliku da se predstave momcima i zbog toga smo mnogo vodili računa da odaberemo pitanja za koja znamo da će umeti da vam odgovore i koja ipak ne spadaju u red standardnih.

View this post on Instagram

Famoza is teaming up with @marcusandmartinus on another project! ⚠️ Here are the rules: 1. In this post, you need to leave a single comment, and you can up to two questions for MM. 2. Like this post, tag at least one person in the comments and put this post on your Instagram Story! 3. On March 8th, noon (CET), Famoza will start choosing the three best questions you've asked. Questions need to be creative, and you are free to ask anything about their personal lives or careers, but they also need to be respectful! 4. When we pick three MMers with the best questions, we'll contact them via DM and ask them to make a video for MM! The idea is to ask your question, but of course, you can also tell them something about yourself. 5. MM should answer your questions during the next week in video form, meaning that the winning MMers will also answer them with their personalized videos! 6. The competition is worldwide 🌍 Mi smo predložili, a MM su pristali ne samo da vas upoznaju tako što će pogledati videe koje im snimite, već će videima i odgovoriti na vaša pitanja! ⚠️Evo i pravila za učestvovanje! 1.Na ovoj objavi potrebno je da ostavite jedan jedini komentar, u kome ćete poslati najviše dva pitanja za MM, na našem ili engleskom. Čak i ako imate više profila, šaljite pitanja sa samo jednog od njih! 2. Lajkujte ovaj post, tagujte makar jednu osobu i postavite ovu akciju na vaš story! 3. U nedelju, 8. marta posle 12h Famoza će odabrati tri najbolja pitanja! Pitanja treba da bude zanimljiva momcima, i mogu da se tiču bilo čega što vas zanima iz njihovih privatnih života ili karijera, dokle god su ona pristojna! 4. Osobe koje su postavile pitanja koja smo odabrali ćemo zatim kontaktirati, a te MMerke dobiće zadatak da snime video u kome postavljaju to svoje pitanje! Naravno, osim pitanja, biće dozvoljeno i da se one predstave momcima i kažu im šta god požele! 5. Momci bi trebalo već naredne nedelje da odgovore na ta tri pitanja i to formi videa, tako da će te tri MMerke moći ne samo da se pohvale da su Marcus i Martinus pogledali njihov video, već i da su na pitanje odgovorili na isti način! 6. Takmičenje važi za ceo svet! 🌍

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Nikog nismo ni diskriminisali – ceo svet mogao je da učestvuje, pa su nam se javljali MMeri iz Japana, Kine, Sjedinjenih Država, Paragvaja i drugih nama veoma daleko zemalja. Da bismo bili maksimalno pravedni, nismo ni gledali ko je slao pitanja, već smo prvo odabrali najbolja pitanja pa tek proverili odakle ona dolaze. Iako smo pobednike odabrali sinoć, saopštavamo ih tek sad jer smo prvo morali da proverimo sa Marcusom i Martinusom da li su ova pitanja u redu, a pošto nam je rečeno da jesu i da na njih mogu da odgovore, sad je vreme da saopštimo pobednike!

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Sad je sve drugačije, mi stvaramo svoje pesme!

To su:

  1. gunnarsenxxtwins sa pitanjem: ” Koju poznati zvezdu bi voleli da provozate svojim kolima?”
  2. m_mpeace sa pitanjem: “Mnoge MMere maltretiraju jer se ugledaju na vas, ali bez obzira na sve, mi vas podržavamo jer nam pružate toliko sreće i svi vas puno volimo. Međutim, naravno da boli kad nas ljudi hejtuju, kao i vas, pa imate li neki savet za sve kako da se izbore sa hejtom?”
  3. mactinus_universe sa pitanjem: “Koja je jedna detinjasta stvar koju još uvek radite?”

Ako se pitate, prva pobednica je iz Srbije, druga je sa Šri Lanke, a treća iz Hrvatske! One će imati po 48 sati da snime videe u trajanju do 30 sekundi, objave to na svoje profile na Instagramu, a mi onda linkove šaljemo Marcusu i Martinusu koji će posetiti te profile, pogledati videe i odgovoriti na njih videima! Hvala svima koji su učestovali, a mi jedva čekamo da vidimo ove videe!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dokazali smo da možemo mnogo: Kakvi su dalji planovi Famoze u vezi koncerata u regionu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.