Ko još ovo radi? Ari ponovo poklonila pesmu fandomu!

13737061_1741432806131399_621643552_n

Ariana Grande u svojoj zalihi ima dosta neobjavljenih pesama a umesto da ih sačuva i kasnije prodaje, njoj je veće zadovoljstvo da ih fandom dobije kao znak njene zahvalnosti.

Ovog puta u pitanju je druga verzije pesme “Into You” koja je na albumu “Dangerous Woman” a koju je snimila sa svojim starim saradnikom, Macom Millerom.

Ova verzija ne samo da je u duet već pesma zvuči dosta drugačije od originala koji nam se ipak malo više dopada. Možda činjenica da Ari čak iovako završene pesme ne stavlja na albume jer misli da one nisu dovoljno dobre, najbolje govori koliko ona vodi računa da svaki njen CD bude najbolji mogući!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

Danas 7. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #177 - Glasajte za sve pesme koje volite!

4 thoughts on “Ko još ovo radi? Ari ponovo poklonila pesmu fandomu!

  1. Ova verzija je veoma cool *_______*, Arica je veoma fina i najboljaa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.