Ko je momak sa kojim je viđena Tini Stoessel?

Svaki korak Tini pomno se prati, a današnja tema je momak sa kojim je ona viđena ovih dana u mondenskom letovalištu Karilo u Argentini. Kako piše El Intransigente, to je prvi mlađi dečko sa kojim je ona viđena otkako se vratila iz Amerike gde je nastavila da radi na svom novom albumu.

Lokalna medijska zvezda Vicky Braier bacila se na istraživanje i objavila fotku na kojoj je Tini sa misterioznim momkom, mada je čitava scena bila daleko od romantične, jer su oni viđeni u prodavnici. Po njenim rečima, na slici je izvesni Nicolas Montepaone, koji ima 24 godine i po profesiji je DJ.

To što su oni sličnih godina i oboje iz sveta muzike mnoge je uputilo na to da se rađa romasa, ali mediji isto tako navode da je on samo jedan iz grupe prijatelja sa kojima je ona doputovala na letovanje (jer u Argentini još traje leto!) Zapravo, čak i tablodi to naglašavaju, rekavši da njih dvoje nisu pokazali da su u ljubavi.

S obzirom da je Tini skroz posvećena radu na novoj muzici, moguće je da je Nicolas jedan od njenih saradnika, odnosno da bi to voleo da bude! Tini je u ovom momentu vrlo poželjno lice u Argentini, gde se navodi da je ona jedna od najuspešnijih muzičarki iz ove zemlje, uz Orianu Sabatini (koja je svojevremeno bila predizvođač Ariani Grande!) ili Lali Esposito.

Tini ovih dana ludački podiže temperaturu provokativnim fotkama, a najnovija na kojoj je u malecnom bikiniju ima preko 1,6 miliona lajkova i preko 16 hiljada komentara! To je i za standarde zvezda sa mnogo više pratilaca ogromna brojka!

Pročitajte još  Dominacija: Jorge Blanco i Tini Stoessel vode u glasanju za najlepše latino zvezde!

Čini se da će ova godina biti sjajna za Tini, pa šta god ona planirala, jedva čekamo da vidimo kako će to ispasti. Za turneju u ovoj godini verovatno je još uvek rano, ali najmanje što možemo očekivati je da ona nastaviti da izbacuje nove singlove!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.