Klizač Adam Rippon: Mnogo mi se sviđa Harry Styles! (video)

Postalo je jako popularno da svi imamo takozvanog celebrity crusha, odnosno poznatu ličnost za kojom smo ludi – Harry je simpatija mnogih devojaka, ali ne samo njih!

Čak i momci su oduševljeni Harryjem Stylesom, što potvrđuje američki klizač Adam Rippon! „Nisam skontao da je Harry presladak sve dok nije napustio One Direction. Ali sada kada Harry vodi solo karijeru, definitivno mi se sviđa“ kaže Adam u videu u kom su još neke zvezde pričale o zvezdama koje im oduzimaju dah!

Adam još uvek nije upoznao svoju celebrity simpatiju, ali se ne dvoumi kada je ona u pitanju – „Slušaj, Harry, izvinjavam se što nisam to primetio ranije, ali sada vidim i to je najvažnije“ rekao je on, dok je Chloe Kim totalno luda za Zaynom Malikom jer je „presladak“. Pogledajte koje zvezde su sve proglašene za slatke simpatije ovih sportista!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Šta Harry nosi na sebi i koliko to košta? Dve Directionerke imaju genijalan Instagram na tu temu!

One thought on “Klizač Adam Rippon: Mnogo mi se sviđa Harry Styles! (video)

  1. Tko danas nema celebrity crusha? To je dobro pitanje, mislim da svi imaju, barem većina 😂😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.