KJ Apa zaplakao, vadili mu metal iz oka! (video)

KJ Apa bio je u veoma opasnoj situaciji jer mu je parče metala zapalo u oko! Umesto da pozove lekara, on je dopustio svom prijatelju Jasonu Schneidman da ga izvadi, što je bilo poprilično rizično! Ipak, izgleda da su jedina posledica bile suze zvezde serije “Riverdale”.

View this post on Instagram

@themensgroomer

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

Na početku videa, njegov prijatelj konstatuje da vidi metal i u neverici. Jason inače naravno nije lekar, već je samo frizer, pa je trun pokušao da izvadi najobičnijim štapićemo za uši, ali neuspešno. KJ Apa onda je pokušao da uradi to sam, što je bilo već zaista rizično! “Brate, ne mislim da to treba da radiš”, rekao je Jason. “Mislim da ti je potreban doktor.” Međutim, on je odbio tu pomisao rekavši da on jednostavno mora da radi sutra! Nešto kasnije, on je uspeo da izbaci metal, ali uz reči, “Kao da mi je puklo oko”, a to potvrđuje nakon pogleda u ogledalu i konstatacije, “To je samo rupa?” Na kraju videa, njega možemo videti kako počinje da plače!

Video je za dan pogledalo preko pet miliona ljudi, a valjda to što ga je on objavio govori da je sve prošlo dobro. Mi se samo nadamo da je on shvatio kako mora otići kod lekara kako bi dobio odgovarajući tretman, jer gubitak vida nije nešto što novac može da nadoknadi!

Pročitajte još  KJ Apa slomio glavu na snimanju filma!

KJ Apa inače ovih dana snima film o pandemiji sa Sofiom Carson, pa je to razlog zbog čega mu se toliko žurilo. Njegov novi imidž koji uključuje bradu upravo je posledica te uloge! Glumac je jedan od retkih srećnika koji ovih dana još uvek može da nađe posao, jer su snimanja izuzetno retka i obavljaju se uz ogromne mere bezbednosti.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/KJ Apa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.