KJ Apa slomio glavu na snimanju filma!

KJ Apa mnogo rizikuje snimajući svoj novi film! Nakon što je vadio metal iz oka, on je sad objavio i kako je slomio glavu! Mladi glumac je na svom Instagram profilu objavio fotku i potom objasni šta se to tačno desilo, kao i koliko je situacija ozbiljna.

“Slomio sam glavu”, napisao je on u četvrtak. “Ne znam da li to vidite, ali imam dve kopče. Metalne kopče. Na jednoj fotki njega vidimo sa medicinarom koji mu pruža pomoć, dok se on hrabro smeje. Da još ilustruje koliko je snimanje opasno, on je postavio fotku na kojoj ga vidimo kako drži krvavu majicu!

View this post on Instagram

stunts..

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

KJ Apa inače snima film “Songbird” u kome glavne uloge tumače još Sofia Carson, Demi Moore, Jenny Ortega i Peter Stormare. Ovo je svakako njegova najveća uloga u životu, pa je to izgleda motivacija da on toliko rizikuje! Za njega je idealno i to što trenutno nema obaveza na snimanju serije “Riverdale”, jer je rad obustavljen upravo zbog korona virusa. Zašto je snimanje filma bezbednije u odnosu na seriju nije poznato, mada nema sumnje da se ovde primenjuju sve mere bezbednosti.

Ipak, Deadline prenosi da bi snimanje “Riverdale” moglo da se nastavi već krajem ovog meseca, tačnije možda već od 20. avgusta. Kako je rečeno, glumci prvo moraju da doputuju u Vankuver gde se serije snima, a onda da dve nedelje provedu u izolaciji kako bi bili sigurni da nisu zaraženi. Ipak, sve mnogo zavisi od situacije sa virusom širom sveta, a stručnjaci su skeptični oko toga da ćemo kvalitetnu vakcinu pre kraja ove godine. Dok god nje ne bude, nijedan metod zaštite od virusa ne može se smatrati potpuno pouzdanim, pa uvek postoji jedan stepen rizika.

Pročitajte još  KJ Apa zaplakao, vadili mu metal iz oka! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/KJ Apa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.