Otvoreno i o Taylor Swift: Kim, Khloe i Kourtney otkrile sa kojim zvezdama su još u sukobu!

Sestre Kardashian su se okupile i gostovale u šou “Watch What Happens Live” gde su odgovarale može se reći na najnezgodnija pitanja! Voditelj je od njih tako tražio da se prisete gomile svojih sukoba sa drugim zvezdama i otkriju javnosti kakvo je sad stanje, odnosno da li ima pomirenja ili ne. Naravno, jedna od tema bila je i Taylor Swift!

Kao što se možda sećate, Kim Kardashian optuživala je Taylor Swift da lažljivica i zmija jer je tvrdila da je Kanye West nikad nije pitao za dozvolu da peva o njoj na uvredljiv način, a Tay je to iskoristila i kao jednu od tema svoje “Reputation” ere. Kim kaže da se njih dve nisu pomirile, ali da i nema zle krvi. “Za mene je ta svađa završena”, kaže ona. “Ne komuniciram sa njom, ali osećam da smo svi krenuli dalje”. Na pitanje voditelja da li bi se radije zaglavila u liftu sa Taylor ili Drakeom (koji je u sukobu sa njenim mužem Kanyeom Westom), Kim odgovara da bi ipak vreme provodila sa Tay!

Kad je reč o drugim stvarim, Kim kaže da se i dalje sudi sa Blac Chynom, majkom deteta njenog brata Roba, ali da su sve sestre zaboravile na sve druge svađe koje su imale recimo sa Lindsay Lohan ili Amber Rose. One kažu da nisu ljute ni zbog toga što ih je voditeljka Chelsea Handler optužila da je zbog njih Donald Trump pobedio na izborima. “Mi nemamo toliku moć i ludo je što ona krivicu prebacuje na nas. Mislim, pričale smo sa njom i sad je sve u redu!”

Pročitajte još  Kylie Jenner ima nove tragove na Snapchatu, fanovi uvereni da najavljuje rođenje devojčice!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Otvoreno i o Taylor Swift: Kim, Khloe i Kourtney otkrile sa kojim zvezdama su još u sukobu!

  1. One su posvađane sa pola Holivuda ako ćemo realno, drama im donosi novac 🙄.
    Uvijek su me iritirale ne samo zbog načina na koji su slavne, nego i zbog bahatog ponašanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.