Kim Kardashian pokušava da skrene pažnju sa svojih laži u vezi sa Taylor Swift, ali ne uspeva!

Kim Kardashian i Kanye West napravili su 2016. godine dramu oko telefonskog razgovora Taylor i Kanyea o Kanyeovoj pesmi “Famous”, u kojoj on eksplicitno pominje Taylor na neprijatne načine, pa je čak i naziva ku*kom – dugo se vodila polemika o tome da li je Taylor ovaj stih odobrila, pa je Tay bila optužena i da laže da ga nije odobrila, pa ju je ceo svet nazivao zmijom! Tom periodu odavno je došao kraj i pevačica je jača nego ikad na sceni, a vreme joj ide na ruku, jer je nakon četiri godine konačno dokazano da je govorila istinu!

Konačno nakon četiri godine objavljen je originalni telefonski razgovor Kanyea i Taylor, i po njemu je sasvim očigledno da je pevačica sve vreme govorila istinu da nije rekla da odobrava rečenicu “učinio sam tu ku*ku slavnom” jer je nije ni čula! Naravno, ovaj snimak sad kvari reputaciju Kanyea, i naročito Kim koja je prva objavila razgovor nazivajući Taylor zmijom.

Kim je svesna komentara kojima je Swiftieji zatrpavaju na društvenim mrežama, pa je pokušala da skrene pažnju sa drame objavivši “srceparajući” post na kom se priseća kako je njen sin Saint bio mali! Naravno, ovo nije ublažilo ništa, već je Kim nazvana još većim licemerom, a to možete videti i sami kad u objavi pogledate komentare. “Kada ćeš se izviniti Taylor, pacove?” najčešći su komentari.

Pročitajte još  Prešao hiljade kilometara: Uhapšen još jedan muškarac koji je pokušao da provali u kuću Taylor Swift!

Interesantno je i da se mnogi šale da je razgovor objavila Kris Jenner, Kimina majka, jer niko od Kardashiana dugo nije bio u medijima i sve je o korona virusu, kako prenosi i Mirror. S obzirom na dramu oko korona virusa, drugih vesti zaista i nema!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Pružila mu javnu podršku: Taylor Swift promovisala novi film Joe Alwyna!

One thought on “Kim Kardashian pokušava da skrene pažnju sa svojih laži u vezi sa Taylor Swift, ali ne uspeva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.