Kim Kardashian neprepoznatljiva sa svojim novim obrvama!

U poslednjih par dana su mnoge zvezde izašle iz svoje komfort zone i jako nas iznenadile. Selena Gomez, za koju znamo da je dosta nesigurna u svoje telo, objavila je nefotošopirane fotografije u bikiniju i sve nas oduševila. Ariana Grande, koja je čuvena po svojoj dugačkoj kosi, sada ju je drastično skratila i promenila svoj imidž. A iz porodice Kardashian sada stiže i Kim koja je postala nepropeznatljiva sa svojim novim obrvama!

U petak, 25. juna, Kim je na instagramu podelila novi oglas za svoju kompaniju SKIMS, a na fotografiji je zvezda imala plave, blede, izbeljene obrve i pepeljasto plavu kosu. Sledećeg dana nastavila je sa objavljivanjem detaljnijeg pogleda na svoj novi stil koji je u opisu slike obeležila emojijem vanzemaljca.

Ovakav izgled bio je jako stran mnogim njenim fanovima koji u trenutku nisu mogli ni da je prepoznaju ispod novih obrva i kose. ”Ummmm, to nije Kim??” napisao je jedan. ”Nisam te prepoznao.” rekao je drugi. ”Izgleda kao Donatella Versace.” dodao je treći.

Iako se ovaj novi izgled neće zadržati nakon SKIMS fotošutinga, ovo ipak nije prvi put da je Kim imala sličan stil, već je prošlog aprila osvajala Instagram ledenim obrvama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nervozna: Kim Kardashian dočekuje četvrtu bebu za par nedelja!

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.