Kim Kardashian: Imala sam pet plastičnih operacija zbog dece!

Kim Kardashian, pored svih ostvarenja u svom životu, kao najvažnije izdvaja ulogu majke. Ona ima četvoro dece – North i Sainta, koje je dobila prirodnim porođajem, kao i Chicago i Psalma, koji su bili začeti unutar surogat majke. Ljudi su godinama spekulisali da Kim nije želela da drugo dvoje dece rodi ona jer nije želela da se ponovo ugoji, međutim ta priča je daleko od prave istine.

Naime, prve dve Kimine trudnoće su bile vrlo rizične. North je donela mnogo komplikacija Kiminom organizmu, rodivši se šest nedelja ranije indukovanim porođajem. To znači da su doktori morali da izazovu porođaj jer da je North ostala i malo duže u majčinom stomaku, Kimini organi bi počeli da se gase jedan po jedan i ona bi bila u životnoj opasnosti. Nakon porođaja, posteljica, koja mora da izađe zajedno sa bebom, ostala je unutar Kiminog stomaka i nastavila da raste, što je najčešći razlog smrti porodilja. Kim je imala sreće što je bila okružena vrhunskim lekarima koji su joj pružili stručnu pomoć.

Iako je prvi porođaj prošao kako je prošao, Kim je ipak želela još jedno dete. Na rizik od prvobitne trudnoće, ona je ostala trudna i drugi put sa sinom Saintom „Uspela sam zatrudneti sa sinom Saintom. Imala sam isto stanje, isti grozan porođaj kao i sa North. Nakon toga, morala sam da uradim pet različitih operacija u roku od godinu i po dana da popravim štetu koju je sve to napravilo iznutra”, otvorila se Kim o ovoj temi. Ona je i dodala da, bez ozbira na to na koji način su joj došla njena deca, zahvalna je na njima, surogat majci, svojoj porodici i ljudima oko sebe.

Pročitajte još  Kad se već svi pitaju: Kim Kardashian objasnila kako joj funkcionišu slavine u kući!

Takođe, Kim se trudi da svoju decu uči da budu saosećajna i da uvek imaju razumevanja i ljubaznosti za druge ljude. “Oni znaju da su blagosloveni”, kaže i aludira da nema svako priliku da odrasta na način na koji odrastaju članovi Kardashian/Jenner klana.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

5 thoughts on “Kim Kardashian: Imala sam pet plastičnih operacija zbog dece!

  1. Koliko god se ta žena nekom čini draga nakon neke geste, ja ju ne volim, nju, i cijelu njenu obitelj. Utopija za javnost. Bavite se svojim životima umjesto Kardashianima…(nije namijenjeno vama)

      1. Samo sjede na trosjedu, snimaju reality, svađaju se po uvježbanom scenariju, i za to zarađuju više nego što će jedan čovjek uspjeti za cijeli život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.