Kim Kardashian i Kanye West se razvode nakon šest godina braka!

Kim Kardashian i Kanye West su prethodnih godina imali poprilično stabilan brak, ipak, kako ništa ne traje zauvek u Holivudu, i njih su pogodile razne trzavice. Poslednjih nekoliko meseci drama se jako zahuktala, što je naročito rasplamsalo oko leta, kada je Kim snimljena u Kanyeovim kolima kako histerično plače. Već par meseci se priča i o tome kako je razvod iza ugla, i kako se njih dvoje u sopstvenoj kući ne viđaju, a sad se još više priča da je razvod već glavna odluka, i da su se umešali i advokati!

Kako prenosi Daily Mail, šestogodišnji brak Kim Kardashian i Kanyea Westa zvanično se privodi kraju. Mediji već uveliko pišu kako je Kanye umoran od čitavog Kardashian-Jenner klana i kako ga sve to zamara, a Kim jedva čeka da se i sudski razvede. Problemi ove prirode među njima traju praktično već godinu dana, a svi pamtimo i Kanyeovu bipolarnu epizodu na Twitteru, kada je praktično sišao s uma pišući o tome kako je “sit” Kim i njene porodice.

Sada već isplivava i sav “prljav veš” njihovog braka, poput tvrdnji da je Kim želela da abortira ćerku North, a na Kanyeovo loše raspoloženje i netoleranciju uticao je i gubitak na izborima za predsednika Amerike!

Kanye je, u svakom slučaju, već godinu dana provodio na ranču vrednom 14 miliona dolara, daleko od Kardashian-Jennera, tako da je brak i mnogo pre ovog dana gotov. Kim je takođe i unajmila svoju advokaticu Lauru Wasser, tako da će se ovaj proces uskoro preneti i na sud!

Pročitajte još  Teorije nisu bile tačne: Kako se zove i šta znači ime četvrte bebe Kim i Kanyea?

“Kim i Kanye sve drže u tajnosti ali u suštini je brak definitivno gotov. Kim priča sa advokaticom i već razmišlja o tome kako podeliti čitavu imovinu koju su stekli. Ona je dugo pokušavala muža da zaštiti od njegovih problema sa mentalnim zdravljem ali stvarno joj je dosta svega” poručuje insajder.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Kim Kardashian i Kanye West se razvode nakon šest godina braka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.