Kim Kardashian i Kanye West se razvode nakon šest godina braka!

Kim Kardashian i Kanye West su prethodnih godina imali poprilično stabilan brak, ipak, kako ništa ne traje zauvek u Holivudu, i njih su pogodile razne trzavice. Poslednjih nekoliko meseci drama se jako zahuktala, što je naročito rasplamsalo oko leta, kada je Kim snimljena u Kanyeovim kolima kako histerično plače. Već par meseci se priča i o tome kako je razvod iza ugla, i kako se njih dvoje u sopstvenoj kući ne viđaju, a sad se još više priča da je razvod već glavna odluka, i da su se umešali i advokati!

Kako prenosi Daily Mail, šestogodišnji brak Kim Kardashian i Kanyea Westa zvanično se privodi kraju. Mediji već uveliko pišu kako je Kanye umoran od čitavog Kardashian-Jenner klana i kako ga sve to zamara, a Kim jedva čeka da se i sudski razvede. Problemi ove prirode među njima traju praktično već godinu dana, a svi pamtimo i Kanyeovu bipolarnu epizodu na Twitteru, kada je praktično sišao s uma pišući o tome kako je “sit” Kim i njene porodice.

Sada već isplivava i sav “prljav veš” njihovog braka, poput tvrdnji da je Kim želela da abortira ćerku North, a na Kanyeovo loše raspoloženje i netoleranciju uticao je i gubitak na izborima za predsednika Amerike!

Kanye je, u svakom slučaju, već godinu dana provodio na ranču vrednom 14 miliona dolara, daleko od Kardashian-Jennera, tako da je brak i mnogo pre ovog dana gotov. Kim je takođe i unajmila svoju advokaticu Lauru Wasser, tako da će se ovaj proces uskoro preneti i na sud!

Pročitajte još  Kim Kardashian ništa nije naučila od Ariane, plaća veliku kaznu!

“Kim i Kanye sve drže u tajnosti ali u suštini je brak definitivno gotov. Kim priča sa advokaticom i već razmišlja o tome kako podeliti čitavu imovinu koju su stekli. Ona je dugo pokušavala muža da zaštiti od njegovih problema sa mentalnim zdravljem ali stvarno joj je dosta svega” poručuje insajder.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Kim Kardashian i Kanye West se razvode nakon šest godina braka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.