Kikina mama: „Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena!“

Poznata mlada jutjuberka Kika Đukić preminula je u decembru prošle godine, a njena majka Nataša sada je objavila video snimak u kojem je iznela sve nepoznate detalje vezane za strašnu noć, kao i brojne okolnosti nakon smrti njene ćerke.

„Taj dan me je pitala da li mogu da joj platim kiriju za stan, jer ju je dečko izbacio iz ravnoteže i ne bi mogla da radi neko vreme, bio joj je potreban odmor. Naravno da sam pristala. Dodala je da danima loše spava i da se ne ljutim ako ne dođe u 18 časova povodom proslave mog rođendana sutradan. Moj rođendan ne bi ni za šta na svetu propustila“, započela je Kikina majka u video snimku. Zatim je nastavila: „Oko 12 me je pozvala Kikina drugarica da mi čestita rođendan, i od minimum pola sata razgovora, ona je sve vreme prljuvala po Kikinom dečku. Dečko je bio upao u njen stan, pa joj je obrisao Instagram.”

Nakon cele te priče, Kikina majka je pozvala i njenu drugaricu da dođe na rođendan, međutim, rekla je da nije mogla da dođe jer čeka kovid test. Javila joj je da će otići kod Kike, a kada je stigla kod nje, desetak minuta kasnije pozvala je Kikunu majku: “Deset minuta kasnije mi kaže da Kiki ide pena na usta. Hitna pomoć je odmah došla, i ja sa drugaricom taksijem. Doktorka je rekla da Kika nije živa. Pored nje sam bila 45 minuta dok nije došao inspektor. Bio mi je nelogičan položaj u kom je bila, htela sam da skinu snimak, a inspektor mi je rekao da nema video nadzora.“

Pročitajte još  Sahrana Kike u utorak, mediji nastavljaju da se igraju njenom smrću

Takođe, dodala je: „Kikina drugarica je imala ključeve od stana, koje nam je tek kasnije vratila. Njena drugarica nam je prvo rekla da ne zna šifru Kikinog Instagrama, pa nam je tek posle četiri meseca dala, kad je obrisala sve poruke. Moja druga ćerka je primetila da je mnogo poruka obrisano, kad smo dobili šifru. To je značilo da je Kikina drugarica čekala da vidi da su sve poruke obrisane, pa nam je tek onda dala tu šifru. Naručivala je hranu pre nego što se ubila, da li bi neko to radio da je hteo da se ubije?“

Ono što je njena majka takođe napomenula u snimku jeste da je neko objavio video nakon njene smrti: „Neko je upao na njen Jutjub nalog 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi. Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju.” Da stvar bude jezivija, Kikina drugarica njenoj majci ni jednog momenta nije saopštila da je Kika loše, što je na saslušanju ipak rekla. Takođe, njena drugarica je izjavila da je Kika dva puta pokušala da se ubije, a prema rečima njene majke, to nije istina.

Pročitajte još  Preminula mlada srpska jutjuberka Kika, sumnja se na samoubistvo

“Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, ja niti hoću, niti mogu. Mojoj ćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi“, zaključila je Kikina majka.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Prijatelji i kolege se emotivnim porukama oprostili od Kike

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.