Kendall Jenner: Zabrana od pet godina za čoveka koji hoće da me ubije!

Prethodnog meseca smo pisali o strahu koji Kendall Jenner ima da izađe iz kuće jer neko pokušava da je ubije. Već je imala slučajeve da je ljudi prate, čekaju ispred njene kuće ili da joj čak i provale u kuću. Ali ovaj slučaj pokušaja ubistva definitivno je zastrašio ovog supermodela pa je zahtevala da dobije zabranu prilaska za tog čoveka i izgleda da joj je odobrena!

Maliku Bowkeru naređeno je da se drži 100 metara od supermodela Kendall Jenner, kao i od njene kuće, posla i vozila zato što je navodno pokušao da je ubije. Kendall je još u martu dobila privremenu zabranu prilaska za Malika, ali sada je dobila i novu petogodišnju. Ova nova zabrana proširuje prvobitnu zaštitu koja joj je dodeljena i zabranjuje mu bilo kakav fizički ili elektonski kontakt sa supermodelom. Takođe mu je zabranjeno da pokušava da pronađe njenu adresu u budućnosti.

Bowker je, nakon što ga je policija privela, držan na bolničkom psihijatrijskom odeljenju, ali nije otkrivena njegova tačna lokacija. On se nije pojavio na saslušanju u utorak, a Kendall se pojavila sa svojim advokatom koji je zastupa. Na svojim ranijim suđenjima Kendall je tvrdila da je za Malikov plan saznala od LAPD detektiva koji joj je rekao da on planira da kupi ilegalno oružje, a zatim da puca u nju pa u sebe. Dokumenti takođe detaljno opisuju Malikovu navodnu kriminalnu istoriju koji tvrde da je uhapšen zbog pokušaja otmice.

Pročitajte još  Harry Styles i Kendall Jenner su našli neobičan način da se viđaju!

Ovo je već drugi uznemirujući incident koji je Kendall proživela u poslednjih par meseci. Ranije ovog meseca podnela je zabranu za čoveka koji navodno potpuno nag pokušao da pliva u bazenu njene vile na Beverli Hilsu. Policija je stigla nakon što je obezbeđenje zadržalo muškarca i optužilo ga za prekršaj. Kada je pušten iz zatvora, navodni uhoda je još uvek smetao porodici tako što je ušao u Kylino imanje samo jedan i po dan kasnije.Bezbroj ovih incidenata naterao je Kendall da se prošlog meseca iseli.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.