Kendall Jenner: Sestra mi je pretila nožem!

Hailey Baldwin (ili Bieber, kako već volite) predstavila je svoj YouTube kanal, a nije iznenađenje što joj je prva gošća bila velika drugarica, Kendall Jenner. Njih dve imale su vrlo zanimljiv razgovor, gde su otkrivale stvari o sebi – neke lepe, i neke malo manje lepe. Obe su tako priznale da su se tukle sa svojom braćom i sestrama, ali Kendall tvrdi da je u njenom slučaju to moglo da bude tragično!

“Moja sestra je izvukla nož i pretila mi njime”, rekla je Kendall, ali nije otkrila na koju od sestara je mislila! Nekako sam čini da je Kylie najveći kandidat za tako nešto, ne samo jer joj je Kylie tehnički jedina sestra, već i jer njih dve provode najviše vremena zajedno. Ipak, bilo je i lepših tema za razgovor koje su one inače upriličile u kupatilu, prenosi E! News.

“Ovde će mi gostovati ljudi i tu ćemo raditi razne čudne i zabavne aktivnosti”, kaže Hailey i dodaje da će se na svom kanalu baviti tonom tema – od priče o negi kože pa do religije i politike. “Nas dve smo se upoznale preko Kylie na premijeri filma ‘Igre gladi’ 2012. godine”, priča Kendall. Ti si bila drugarica sa Kylie, a onda si shvatila kako sam ja zabavnija”, dodaje ona kroz smeh.

Pročitajte još  Pljušte komplimenti: Hailey Baldwin oduševljena izgledom Justinove mame!

“Pa nije baš tako”, odgovara Hailey. “Ja vas obe volim, ali nas dve smo postale bliže jer si ti počela da se baviš modelingom i stalno si dolazila u Njujork. Trebao ti je prijatelj, a onda smo nas dve zavladale gradom!” Obe devojke kažu kako je njihovo prijateljstvo sasvim obično, iako su obe veoma slavne. “Istina je da vreme provodimo kod kuće pijući vino ili gledajući filmove”, kaže Hailey.

“Mislim da smo nas dve videle jedna drugu kako napredujemo u različitim vremenima. Tu smo jedna za drugu i ne dozvoljavamo da nam bilo šta poremeti prijateljstvo”, ističe Kendall. Devojke su onda odigrale igru “Nikad nisam”, gde su obe otkrile kako su muškarci pisali pesme o njima, da su čak poljubile istog momka, kao i da čitaju poruke svojih momaka u tajnosti!

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prioriteti: Evo šta je Hailey Baldwin pojela da ne bi morala da oceni izgled Justinu Bieberu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.