Kendall Jenner priznala svetu: Drogiram se, niko to nije znao

Mnoge zvezde nažalost imaju probleme koje kriju od nas, a Kendall Jenner sad je otvorila dušu i priznala da se drogira. Gostujući na jednom podkestu, sa svojom polusestrom Kourtney Kardashian, Kendall je sva ponosna priznala da je ona ta koja koristi droge.

Kad ih je voditeljka i glumica Kate Hudson obe upitala ko bi najlakše postao narkoman u familiji Kardashian-Jenner, Kourtney je kao iz topa odgovorila, “Kendall”. I zaista, Kendall je rekla da je to tačno, odnosno da se ona drogira, ali da javnost to nije znala, prenosi Daily Mail. “Tačno je, ja se drogiram. Niko to ne znam, tako da je to prvi put da to kažem.” Ipak, ona ništa više toga nije govorila. Da ne ispadne da preterujemo, reći ćemo da je Kendall sebe nazvala “Stonerom”, a što je izraz za nekog ko redovno koristi droge. Iako se pod time najčešće podrazumeva marihuana, ovaj izraz može da se odnosi i na druge droge.

Jaka propaganda marihuanu često svrstava u “lake” droge, i maltene je smatra bezopasnom, iako je istina potpuno drugačija. Još gore, ona se često promoviše kao nešto što je kul, iako nju zapravo koriste samo slabići koji beže od realnosti. Sve je vrlo slično kao u slučaju alkoholičara, a redovno konzumiranje ove droge uzrokuje brojne posledice. Nažalost, veliki broj korisnika marihuane koristi i druge, smrtonosnije droge. Mi vas zato molimo da se klonite toga, i mislimo da na to imamo pravo jer čitava naša redakcija izbegava ovakve i slične supstance. Kad budete imali 30 ili 40 godina, vaše telo će vam biti jako zahvalno.

Pročitajte još  Uhvaćena u laži: Kendall Jenner ni ne koristi proizvod koji promoviše!

Što se Kendall tiče, Kardashiani i Jenneri često vole da preuveličavaju stvari radi gledanosti. Kao što Kendall često folira da jede često i to nezdravu hranu, iskreno se nadamo i da se njeno uživanje droge ne dešava. Pre ili kasnije, posledice će je stići, a onda to nikakav novac ne može da popravi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.