Kendall Jenner na sudu zbog kršenja ugovora od milion dolara!

Kendall Jenner je jedan od najpoznatijih i najbogatijih modela, ali to joj ne daje za pravo da krši ugovore, naročito ne one u kojima se vrte enormne cifre. Italijanska kompanija Liu Jo osudila je Kendall da je ona potpisala ugovor od 1,5 miliona dolara sa njima, koji na kraju nije ispoštovan i Kendall nije pružila usluge modelinga za njih!

Kendall je, po navodima, trebalo da učestvuje u dve kampanje ovog brenda, dva fotošuta za proleće/leto i jesen/zimu 2020. godine. Njena obaveza su bili i određeni intervjui i pojavljivanje na društvenim mrežama. Ona je zatim zaista odletela u Evropu da snimi prolećnu i letnju kampanju, ali to nije dovoljno da se ugovor ispuni.

Iako je na početku Kendall progledano kroz prste što nije snimila drugu kampanju, naročito zbog pandemije korona virusa i nemogućnosti da putuje, kompanija je objavila da shvata da Kendall više nema nameru da ispoštuje dogovor, naročito jer je ona u vreme pandemije uveliko pravila velike žurke i nije se “čuvala”, tako da je jasno da nije planirala da ispuni obaveze. Po određenim navodima je Kendall nedeljama i ignorisala njihove mejlove i pozive, pa se kasnije javila da odbije ponudu. Ovakvo ponašanje će sigurno morati da plati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kendall Jenner opljačkali prijatelji, odneli 200.000 dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.