Kendall Jenner i Kim Kardashian novim fotografijama zapalile Instagram!

Kardashian-Jenner familija koristi svoju ogromnu popularnost kako bi diktirala nove trendove na društvenim mrežama, a ništa drugačije nije ni sa novim fotografijama koje su Kendall Jenner i Kim Kardashian postavile na svoje Instagram profile izazvavši ogromnu pažnju publike samim sadržajem fotografije!

Kendall je na svom profilu objavila svoju fotografiju u potpuno nagom izdanju i ona za nepunih 20 časova ima preko 5.5 miliona pregleda. Fotografiju je napravio Mert Alas koji je već prepoznatljiv po ovakvim saradnjama, jer je slično uradio i sa nekadašnjim članom One Directiona, Liamom Paynom i manekenkom Kate Moss.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

w/ @mertalas 🖤

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана

Kim se odlučila za malo “blažu” varijantu, pa je podelila svoju fotografiju u crnom kupaćem kostimu u kojem telo poprilično dolazi do izražaja i to sve uz opis “Vratite me u Kostariku”. Ipak, Kylie odlučila za fotografiju u plavom Channelovom bikiniju sa svog poslovnog odmora na kome promoviše svoj brend Kylie Skins.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza otkriva: Zbog čega Kendall Jenner izbegava društvene mreže!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.