Kendall Jenner: Bila sam sa dvojicom, a ne pet košarkaša!

Sve sestre Kardashian osim Kourtney večito su u vezama sa reperima i košarkašima, ali Kendall je ta koja prednjači kad je reč o sportistima, jer se do sad povezivala sa petoricom njih. Rijaliti zvezdu i manekenku je to prilično iznerviralo, pa je na Twitteru to demantovala, potvdivši vezu sa “samo” dvojicom njih.

Uz fotku na kojoj su redom D’Angelo Russell, Jordan Clarkson, Ben Simmon, Kyle Kuzma i Blake Griffin, Kendall je napisala, “Dvojica od ove petorice, hvala lepo”. Ta dvojica su Jordan Clarkson i Ben Simmons, ali ona se trenutno muva i sa trećim, Kyleom Kuzmom jer su ovih dana viđeni zajedno bezbroj puta.

Interesantno, sestra Bena Simmonsa sa kojim je ona raskinula nedavno konstantno vređa Kendall po Twitteru rečima, “Ja ne bih da me znaju po tome što večito izlazim sa sportistima. Zamislite da prolazite kroz čitavu ligu na taj način. Ne kroz jedan tim, kroz čitavu ligu. Bolje luda da budem nego prostitutka”, istakla je ona, ali Kendall na to ne odgovara.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Brutalno: Najbogatiji reper na svetu ponizio sestre Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.