Kelly Clarkson savetuje Taylor da ponovo snimi svoju muziku!

Drama koja se desila sa Big Machine muzičkom kućom, Scooterom Braunom i Taylor Swift žestoko je prodrmala muzičku industriju i izazvala brojne muzičare da se oglase po ovom pitanju i zauzmu stranu u čitavoj situaciji, a njima se sada pridružila i američka pevačica Kelly Clarkson koja je javno uputila savet Taylor Swift!

“Taylor, samo misao. Treba da odeš i presnimiš sve svoje pesme koje ne poseduješ, tačno onako kako si ih uradila i predstaviš kao nešto novo i kao neku vrstu podsticaja kako fanovi više ne bi kupovali stare verzije. Ja ću kupiti sve nove verzije samo da dokažem poentu,” napisala je Kelly na Twitteru. Tehnički, Tay može da uradi ovo, a to su ranije uradili neki izvođači, samo je pitanje šta pevačica planira da uradi kako bi posedovala ono što je napravila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kelly Clarkson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Pametan potez: Ubedljivo omiljena pesma fandoma i kritičara je novi singl Taylor Swift, spot stiže u nedelju!

One thought on “Kelly Clarkson savetuje Taylor da ponovo snimi svoju muziku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.