Katy Perry sija nakon Calvinovih reči o Tay: Vreme uvek pokaže ko je u pravu!

12145081_1641495362793549_920299556_n

Katy Perry i Taylor Swift dugo su u sukobu a sve je počelo kad je Tay objavila da joj je Katy glumila prijateljicu pred kamerama a da joj je kasnije zabadala nož u leđa ogovaravši je gde stigne. Zato uopšte ne čudi što se Katy posle Calvinovih reči na račun Taylor sad oseća veoma, veoma zadovoljno!

Javnost je do sad uglavnom bila na strani Taylor Swift koja je imala status velike dobrice a čak se mislilo da sukoba možda više ni nema pa čak i da on nije bio stvaran. Ipak, nakon što je sinoć Calvin Harris napisao kako neće dozvoliti Taylor da ga uništi kao što je to uradila sa Katy Perry, pevačica je ubrzo reagovala!

Nakon što je videla Calvinove tvitove, ona je napisala, “Vreme je najbolji pokazatelj istine” a dodala je i kratku animaciju kandidatkinje za predsednika Amerike Hilary Clinton koja kao da govori, “Šta sam vam rekla?” Kako li će Taylor reagovati na sve ovo?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gorko se kaje: Momak upao na binu na koncertu Taylor Swift, čeka ga do četiri godine zatvora!

2 thoughts on “Katy Perry sija nakon Calvinovih reči o Tay: Vreme uvek pokaže ko je u pravu!

  1. Ako se ovako nastavi svadji nikad kraja, kako mrzim kad se velike zvezde medjusobno svadjaju i ponizavaju :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.