Katy Perry optužena za krađu omota za obradu singla “Chained to the Rhythm”!


Velike zvezde su u poslednje vreme na meti nepoznatih umetnika koji ih otpužuju za krađu njihovih radova, odnosno pesmi dok je Katy Perry optužena da je ukrala deo pozadine koja je upotrebljena za omot obrade njenog singla “Chained to the Rhythm”!

Londonski dizajner Dom Sebastian je primetio ogromnu sličnost između njegovog rada iz 2012. godine za remix pesme “Hot Chip” i omota Katyne pesme i sve to je odlučio da podeli na svom Instagram profilu. On tvrdi da je pevačica ukrala njegov rad i da se nikada niko iz njenog tima ili produkcijske kuće nije javio kako bi ga pitao za dozvolu.

Kako Dom tvrdi oni su jednostavno uzeli rad sa njegovog sajta koji posle prodali u velikom broju primeraka, a njemu niko nije dao ni deo tog novca. Pričajući za medije priznaje da nikada nije uspeo da dobije odgovor od Capitol Recordsa, niti Katynog tima.

Međutim, umenik nije uopšte nije iznenađen zato što mu se ovo već dogodilo kada je video svoj rad na bilbordu neke firme u Londonu i smatra da bi umetnici poput njega trebali da dobiju malo više poštovanja. Neki su komentarisali da jednostavno mora da nastavi dalje i da nikome nije bitno čija je pozadina na omotu, dok su ga i neki branili i rekli da sve to mora da ignoriše.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nova runda glasanja: Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

3 thoughts on “Katy Perry optužena za krađu omota za obradu singla “Chained to the Rhythm”!

  1. Iskreno djeluje mi kao kopija,ali msm da u zadnje vrijeme ima previse tih tuzbi.Sto je previse,previse je

  2. Pa šta?! Ako mu se to već jednom dogodilo, značilo je da treba bolje da zaštiti svoje radove što on očigledno nije uradio. Kada ga samo tako staviš na internet, svako može da ga uzme. Usput, nikad do sad nisam primetila te boje na omotu. Prosto nisu bile bitne, to je pozadina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.