Katy Perry: Može duet sa Taylor Swift, ali samo ako me bude molila za oproštaj!

Katy-Perry--Forbes-Magazine-2015--01

Katy Perry totalno je šokirala svoj fandom poručivši da bi za tren pristala da snimi pesmu sa Taylor Swift ali samo pod uslovom da joj sad najveća rivalka uputi javno izvinjenje!

Katy i Taylor nekad su bile velike prijateljice a kad ju je neko upitoa da li je njihova saradnja još uvek moguća, ona je na Twitteru poručila, “Ako mi se izvini, naravno”. Njihovo javno rivalstvo počelo je 2014. godine kad je Taylor počela priču o tome da joj je Katy sabotirala turneju time što joj je preotela plesače a onda je o njoj govorila kao o osobi koja se pretvara da vam je prijatelj a onda vam se smeje iza leđa.

Ipak, veliko je pitanje da li će Taylor biti spremna za ovako nešto jer bi time praktično poručila da sve vreme nije govorila istinu i da je krivica za sukob praktično samo njena.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Senzacija u najavi: Taylor Swift snimala novi spot, da li je to Katy Perry u njemu? (video)

5 thoughts on “Katy Perry: Može duet sa Taylor Swift, ali samo ako me bude molila za oproštaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.