Katy Perry duboko potresena pogibijom Arianatora pred svojim fandomom: Dođite da vas zagrlim i kažem vam koliko vas volim!

Katy Perry mnogo teško pada sve što se desilo Ariani Grande i Arianatorima s obzirom da i sama ima fandom koji im je vrlo sličan. Zbog toga, ona je nakon gostovanja na jednoj radio stanici oterala svoje obezbeđenje i prišla svima koji su je strpljivo čekali.

“Nemam vremena da vam svima potpišem autograme i fotkam se sa vama ali samo želim da vas zagrlim i kažem vam koliko vas volim”, možemo je čuti kako kaže u snimku ovde. Hoćete li reći nekoj osobi da je volite? Nemojte se bojati da volite.”

Prethodno, gostujući na radiju Katy je probala da objasni kako ona doživljava ovu tragediju. “Ne mogu da kažem drugima kako bi trebalo da se osećaju ali ja sam uništena… Mislim da je najbolja stvar koju sad možemo da uradimo jeste da se ujedinimo i volimo se – bez barijera, granica, potrebno je da živimo zajedno. Ja znam da su neki Arianatori i moji fanovi i moji fanovi i obrnuto. Samo volimo jedni druge i tako treba da ostane”, objašnjava ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad ili nikad: Taylor Swift očajnički želi da sruši rekord Katy Perry!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.