Karol Sevilla: Tini, Ari i Sel su moji muzički idoli!

312

Karol Sevilla je stekla status zvezde ogromnim uspehom serije “Soy Luna” koja ju je promovisala i kao glumici i kao pevačicu. U velikom intervjuu za magazin Gente, ona je otkrila i koga doživljava kao svoje uzore kad je reč o muzičkoj sceni.

Upitana da kaže sa kojim zvezdama ove generacije se identifikuje i čiji bi put želela da sledi, Karol je istakla da postoji nekoliko sjajnih devojaka koje je inspirišu. “Ariana Grande ima predivan glas a Martina Stoessel rastura sa novim albumom. Obe ih jako volim. Ja imam velike snove, a kao pevačica, volela bih da dostignem nivo Selene Gomez.”

Karol kaže da bi bila neskromna kad bi rekla da je mislila da se “Soy Luna” neće dopasti ljudima, ali da isto tako nije očekivala sve ovo. “Ovo je ludo, verovala sam da je serija uspešna, ali nikad ovoliko uspešna! Južna Amerika i Evropa su osvojene a ni u najluđim snovima to nisam zamišljala!” konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

312

8 thoughts on “Karol Sevilla: Tini, Ari i Sel su moji muzički idoli!

  1. Naravno da je Soy Luna hit!Ali da Tini rastura sa novim albumom bas i ne.Ali bar nisu rekle da Tini rastura Chiara,Ana i Malena nasi idoli.

    1. Mislis da si pametna sa takvim imenom al bas nisi.Tvoje ime dokazuje samo kako si vaspitana!

  2. Kada cete objaviti kviz o Ani Jari sa 20 teskih pitanja?Odobrite komentare!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.