Karol Sevilla šokirala drastičnom promenom izgleda!

Karol Sevilla uživa u samostalnosti nakon što je završila svoju Disney karijeru. Glumica i pevačica nedavno je pričala kako je žarko želela da se snimanje serije završi, jer sad više nije ograničena ugovorom kako treba da se ponaša i izgleda. Upravo to je i razlog zbog čega se ona sad pretvorila u plavušu!

Ona se oglasila na društvenim mrežama i najavila takav potez. “Juče je bio veliki, lični izazov, jer sam uradila nešto skroz ludo. Ja sam uvek bila osoba koja je tražila nečije odobrenje… A znate šta? Meni je već dosta toga. Hoću da radim ono što me čini srećnim. Život je izazov i nikad ne treba ostati u svojoj zoni komfora”, napisala je ona na Instagram Storyju. Nakon toga, ona je objavila i video gde imamo uvid u njen novi izgled koji je podelio njene fanove! Karol kaže da ipak ne žali zbog ovoga, i da će uživati u novoj boji iako je svesna da će morati opet da se farba za potrebe drugih projekata, prenosi meksički Tribuna. Njena nijansa plave je izuzetno svetla, pa izgleda skoro kao da je bela!

Šta će ti projekti biti još uvek se ne zna, jer je Karol već odbijala ugovore u TV serijama, tvrdivši da nije spremna na to. Ona je poslednjih nedelja imala koncerte po Južnoj Americi, ali njen dolazak u Evropu i dalje je totalna misterija! Naravno, čitav talas otkazivanja koncerata i turneja pogodiće i nju, odnosno uzrokovaće da samo još duže čekamo na njenu odluku. Interesovanje u Sloveniji i Hrvatskoj postoji, ali čini se da je situacija u Srbiji i dalje mnogo drugačije, jer se “Soy Luna” koliko znamo još uvek nije prikazivala. Karol je inače najavljivala da će upravo na toj turneji pevati neke od najvećih hitova iz serije, ali i promovisati svoj nadolazeći prvi album.

Pročitajte još  Karol Sevilla: Moj život je horor film!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Karol Sevilla šokirala drastičnom promenom izgleda!

  1. Kao i inace, izgleda k’o riba na suhom… Samo sada ima jos i smeće na glavi… Nema njoj pomoći!🤮🤢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.