Karol Sevilla poručuje mladima: Čuvajte se, nismo besmrtni!

Iako to možda nismo znali, meksička pevačica i glumica Karol Sevilla u januaru ove godine bolovala je od virusa COVID-19. Ona je pre toga, kao verovatno i većina mladih, smatrala da za nju trenutna pandemija ne stvara opasnost, ali se uverila u suprotno. U poslednjem intervjuu koji je Karol dala preko aplikacije Zoom, govorila je više o svom iskustvu i upozorila je mlade da se čuvaju!

“Da budem iskrena, ovo je ostavilo velike životne posledice na mene. Ja sam bila jedna od tih koji ovu celokupnu situaciju nisu shvatali ozbiljno i istina je da nisam nimalo ponosna na sebe i svoje postupke. Bila sam u fazonu ‘meni se to neće dogoditi, kažu da se to ne događa mladima’. Tu sam se baš prevarila.“ rekla je.

“Onda, odjednom, sećam se da sam izgubila čula mirisa i ukusa i to su bili moji prvi simptomi virusa. Tada sam bila baš uplašena, čak i previše. Najviše me je brinula moja mama, bilo mi je teško da je gledam tako zabrinutu, kako tužno sedi u svojoj sobi.“ dodala je.

“Jedini savet koji vam na kraju mogu dati je da se čuvate bez obzira na sve jer ni mi mladi nismo besmrtni, iako to možda mislimo. Hajde da učimo da brinemo jedni o drugima.“ rekla je.

Pročitajte još  Karol Sevilla priča o Tinistima: Naši odnosi su prilično dobri, super sam sa Tini!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.