Karol Sevilla napustila seriju pred snimanje, razbesnela producenta!

Karol Sevilla kao da se trudi da uništi ono što je preostalo od njene karijere. Nakon završetka serije “Soy Luna”, Karol Sevilla čini samo pogrešne korake, a sad je nastavila taj niz. Iako se činilo da je na pravom putu nakon dobijanja glavne uloge u novoj seriji, Karol je i to uspela da upropasti!

Ona tako neće biti deo “Que le pasa a mi Familia” koja je visokobudžetna serija pod okriljem čuvene Televise, piše infobae. Da stvar bude još gora, producent serije Juan Osorio nema nimalo reči za Karol. On je u razgovor za radio emisiju Todo para la mujer otkrio ovu šokantnu informaciju, a svima je stavio do znanja da do razlaza nije došlo na miran način.

“Karol Sevilla neće biti u seriji i nažalost, nismo se rastali prijateljski. Ja sam bio veoma entuzijastičan, ali mi je prošle nedelje neko iz njenog tima javio da ona napušta projekat, što mi se baš i nije dopalo. Ipak, bolje što je sad javila nego da se to desilo tokom snimanja”, objasnio je on.

Upitan da li možda zna zbog čega se Karol ponela ovako neprofesionalno uoči samog početka snimanja, Osorio kaže da može samo da nagađa, jer mu ona nije otkrila zašto ide, ali smatra da je razlog to što je Karol sebična osoba. “Za razliku od pevanja, u seriji delite prostor sa drugim glumcima, pa samim tim delite i slavu. Ona očigledno ne želi da deli slavu, ali drago mi je što je sve ovako ispalo.”

Kakvu je rupu Karol iskopala sebi, najbolje svedoči što snimanje serije počinje već 9. novembra, pa je tim morao veoma brzo da joj nađe zamenu. U pitanju je 17-godišnja Daniela Ordaz Castro koja je kao i Karol karijeru započela kao dete i ima već dosta iskustva iza sebe. Šta je zvezdi “Soy Lune” u glavi teško je reći kad tako lako sebi zatvara sva vrata već duže vreme, a muzička karijera joj prolazi nezapaženo.

Pročitajte još  Karol Sevilla 2019. godinu počinje novim singlom i spotom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Karol Sevilla napustila seriju pred snimanje, razbesnela producenta!

  1. Mene ona sve više podsjeća na Lindsay Lohan… prvo su obe bile na prvom glasu pa su se počeli događati problemi, još samo fali da postane ovisna o drogi ili alkoholu i gotova joj je karijera zauvijek!

  2. Vi očito nemate pametnija posla nego samo pisati hejt članke o Karol.
    Njezini fanovi od početka nju nisu željeli vidjeti u toj seriji jer je kreator otvoreno praktički izjavio da ju želi u seriji samo zbog njezinih pratitelja. Također, svi glumci koji glume su povezani s njime na kraju budu žrtve žute štampe i njihovih lažnih i izmišljenih priča. Ona kao glumica ima apsolutno pravo povući se iz projekta ako shvati da on nije dobar za nju i njezinu karijeru. I tko ste vi da je zbog toga osuđujete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.