Karol Sevilla najavila da izlazi nova kolekcija njene odeće!

Nakon što je meksička pevačica i glumica, Karol Sevilla, izašla iz bolnice pre dva dana, u javnost je izašao intervjuu gde ona govori o svojoj navodnoj vezi sa Emiliom Osoriom. Iako smo još prošle godine sumnjali da je ovaj par zajedno, nakon što su snimili zajedničku pesmu uz spot u kom su se i poljubili, izgleda da su se tek sad zbližili na takav način. Karol je juče na svoj Instagram profil objavila da izbaciju novu kolekciju svoje odeće, a fanovi su oduševljeni!

”Zdravo! Želim da vam kažem da je nova roba upravo izašla, a možete samo zamisliti koliko je luda. Prevucite na gore kako biste je videli. Danas sam u poslovnom režimu, pratim robu koja će se prodavati i želim da ostavim autograme po njoj. Ne, ali ozbiljno, stižu nam super kul stvari i jako sam uzbuđena što ćete ih imati.” rekla je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MerchOficial (@merchoficialmx)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Karol Sevilla o manama slave: Obožavam svoj posao, ali fanovi nekad ne razumeju da smo i mi živa bića!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.