Karol Sevilla konačno odgovara na optužbe da je veštica!

Karol Sevillu odavno bije glas da je veštica, odnosno da pripada jednom kultu koji muči i ubija i životinje i ljude. Čak su i ugledni meksički mediji pisali o tome da Karol i sama učestvuje u brutalnim ritualima, jer veruje da će joj tuđa patnja pomoći da napreduje. Tek sad, glumica i pevačica se oglasila povodom svega.

Kako prenosi La Prensa, Karol ističe da ti navodi nisu tačni. “Da bolelo me je malo kad sam videla te tekstove, jer su tamo govorili da ja nemam talenta odnosno da sam samo veštičarenjem dolazila do uloga. Mene je to povredilo, ali tako vam je to, ljudi pričaju o tome pa mi je bolje da se samo smejem. Kao umetnik, vi morate da se navikenete na to. Bolje je i da pričaju loše o vama nego da ne pričaju uopšte, to je najvažnije. Ali još jednom, nisam veštica! Kažem to svima koji imaju sumnje.” Da li će njene reči biti dovoljne za medije veliko je pitanje, ali Karol svakako neće u zatvor samo zato što neko priča da ona zlostavlja ljude i životinje. Dokle god nema dokaza za to, ona može da nastavi sa svojom karijerom koja je dugo bila na pauzi.

Karol kaže i da je čula za priču o jednoj lažnoj fan stranici koju je napravio neki pedofil, predstavljajući se kao ona. “Ja to jednostavno ne mogu da kontrolišem. Sve što se dešava na društvenim mrežama vrlo je komplikovano. Ja uvek govorim svima da paze sa kim pričaju, jer ne znate ko je ispred ekrana. Ipak, čini mi se da ja ništa ne moram da uradim, jer je taj profil već prijavljen.”

Pročitajte još  Karol Sevilla se nada da će putem Tini: Želim solo karijeru nakon "Soy Lune"!

Karol je ovih dana uglavnom posvećena muzici, ali čitava situacija oko korona virusa jako je ograničava i sprečava da ostvari ono što je želela, a to je pre svega turneja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Karol Sevilla konačno odgovara na optužbe da je veštica!

  1. Jao, žao mi te ženo. Ti si kao “umjetnik” koji se mora smijati umjesto da priznaš istinu. Ne vjerujem u ovo da je vještica, ali njezino ponašanje je sigurno vještičje.

  2. Iskreno, ne bitno jesu li informacije da je ona vještica točne ili ne, ona je ponovno pokazala da nije baš dobar uzor.Npr.ona je rekla da ju je povrijedilo to što su mediji pisali da ona nema talent, ali ju uopće nije povrijedilo što su pričali da ona ubija nevine ljude i životinje.Znači njoj je više bolno to što su nju(tj.njen talent)uvrijedili nego to da je ona možda učestvovala u nekoliko ubojstava.To je grozno.A ova rečenica da je bolje da se o njoj priča pa makar i loše je odvratna i njome je samo pokazala kakva je osoba i koji je zapravo stupanj njezine inteligencije.Za pedofila se slažem da ne može to ona kontrolirati, ali ipak je mogla postaviti nešto na story povodom toga(kao što bi većina zvijezda i uradila), a ne javiti se tek kada je sve gotovo i kada su neke osobe(njeni fanovi)dovedeni u opasnost.Ponavljam svojim izjavama sama sebe pokopava i pokazuje nam kakva je osoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.