Karol Sevilla: Jedva sam dočekala ukidanje “Soy Lune”!

Karol Sevilla nastavlja sa brutalnom iskrenim nastupima u javnosti, a govoreći za peruanski Correo u novom intervjuu, ona je otkrila nešto neobično – da je jedva dočekala kraj “Soy Lune” jer joj je bilo dosta te uloge, a tvrdi i da se plašila za svoje zdravlje zbog iscrpljujućeg tempa rada.

“Kad se ‘Soy Luna’ završila posle četiri godine, vratila sam se u Meksiko. To je bio projekat za koji sam jedva čekala da se završi jer sam imala problema sa emotivnim zdravljem, meni je kraj bio potreban. Jako mi je bilo drago što sam mogla da se vratim porodici, ali onda sam se zapitala šta ću dalje? Šta će biti sa mnom”, ističe ona. “Mnogo mi je bila komplikovana prethodna godina na svim poljima, počela sam turneju i onda sam se osetila umornom od svega. Odlučila sam da je otkažem i da se odmorim kako bih razmislila šta ću dalje.”

Karol sebe poredi sa drugim velikim Disney zvezdama, koje su imale sličan problem nakon završetka svojih serija. “Nije stvar u glasinama o tome kako se loše ponašaju prema nama, već zbog energije koja se zahteva. Snimali smo seriju i išli na turneju gotovo u isto vreme, bez odmora. U mom slučaju, pošto sam bila glavna, radila sam tri puta više intervjua, promocija i reklama. Stvarno sam morala da stanem”, zaključuje ona nakon prethodne objave da novih sezona sigurno neće biti.

Pročitajte još  Tiin blog: Moje mišljenje o "Soy Luni" i Karol

Karol kaže da je na novoj turneji po prvi put ono što jeste, a ne Luna. “Pokazujem vam ko sam ja stvarno. Mislim da se ljudima dopada ta promena i sad mi kažu da sam jako seksi na fotkama, što je daleko od imidža lika kojeg sam tumačila. To su prirodne promene i ljudi to dobro podnose.” Kako ona dodaje, sve promene koje je načinila su samo njena odluka, jer joj je cilj da radi ono što je čini srećnom umesto da po svaku cenu juri novac.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Karol Sevilla: Jedva sam dočekala ukidanje “Soy Lune”!

  1. Hajde da se malo prisetimo šta je bilo na samom kraju serije ,,Soy Luna". Kada se serija završila sa trećom sezonom, veći deo ekipe kao i Karol su želeli da se snimi bar još jedna sezona jer ima dosta toga šta bi moglo da se desi. Pošto ih Disney nije slušao već je krenuo da radi na seriji ,,Bia" Karol je tada na jednom njenom livu, na njenom Instagramu izvređala seriju ,,Bia" gde je rekla da je njena serija ,,Soy Luna" mnogo bolja i da je ona trebala da se nastavi a ne da počne nova serija koja joj je oduzela mesto… I nakon svega, Karol kaže kako je jedva čekala da se serija završi. Sve u svemu ovde možemo videti da je Karol umišljena osoba, koja se samo prilagođava datoj situaciji gledajući da manipuliše ljudima oko nje. Na primer da je serija nastavljena ona bi glumela kako je srećna i kako uživa, pošto nije nastavljena ona je sada kritikuje… Kada pogledam ove serije, mislim na ,,Violettu" , ,,Soy Lunu" i ,,Biu" , serija ,,Violetta" je imala nešto što ove nikada neće imati, bez obzira što su mi sve drage, Tini i ekipa koja je radila na njihovoj seriji je na mene ostavila najjviše lepih sećanja i dalje ponekad u nostalgiji poslušam neku njihovu pesmu, kad smo već kod ,,Violette" serija se završila na današnji dan 2015.godine na Disney Chanel LA što govori da bez obzira na već 5 godina kako je ona završena, ona je na neki način i dalje tu što nije slučaj sa već dve spomenute serije…

    1. Bravo slažem se s tobom… Iako ja nisam gledala Soy lunu, ali skinula sam si prvu epizodu tek da pogledam o čemu se tu radi… I skinula sam si i prvu epizodu Bie koju nikako evo ne stiignem pogledati, ali budem… Ajde lijepo što si spomenuo da je danas završila Violetta, nisam to ni znala… 🙂 i ja si ponekad pustim cdeove od violette pa ih slušam….

  2. A jebote jel ona podvojena ličnost ili kaj? Prvo je rekla da ne može živjeti bez Soy Lune, a sad kaže da je jedva dočekala da serija završi. Pa dobro jel to normalno? Koji bi normalan čovjek to rekao osim ako nije mentalno poremećen? Meni se čini da se ona umislila i sad glumi princezu.

    1. Baš to… i ja sam to pročitalaa da ne može živjeto bez Soy Lune, iako sam ja isključivo V-lover i te ekipe iz Violette… Ovo mi je smiješno što sada govori da je jedva dočekala da SL završi, a znamo da je prvo rekla što je rekla po završetku SL…

  3. Znalasam da ćedoć dan kadće veštica pokazai pravolice,ne znam šta njeni fanovi videnanjoj

  4. Meni se sve više čini da njoj nije cilj da radi ono što je usrećuje, nego baš juri konstantno novac tako da..😒

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.